Jane Fonda (73) is fit genoeg om nog video’s te maken

Ongelofelijk maar waar, Jane Fonda, ze kan je oma zijn, want ze is 73 jaar, is nog altijd een fitte tante.  Ze heeft een nieuwe heup en nieuwe knie, maar dat wil niet zeggen dat Jane niet meer fit is. Ze werd onder meer bekend door vele films en een reeks instructievideo’s die zij in de jaren tachtig/negentig maakte. Diezelfde Jane heeft haar gympak onder het stof vandaan gehaald, om aan de slag te gaan voor twee nieuwe fitness-dvd’s.

De oefeningen zijn gericht op ‘babyboomers’, zeg maar vrouwen van middelbare leeftijd die niet meer zo actief zijn als vroeger.
Voor mensen vanaf een jaar of 50 zeg maar.
“Ik kan ook niet meer alles wat ik vroeger kon”, bekende Fonda in ‘The Today Show’. “Toen besefte ik dat niemand video’s maakt voor mensen als ik. Mensen die niet meer zo fit zijn als vroeger, of mensen die nooit aan fitness hebben gedaan. Het is nooit te laat”.

Lees ook:Jane Fonda genezen van borstkanker
Lees ook:Beauty quote van de week
Lees ook:Deze oogeverblindende oma’s zijn veelgevraagde modellen
Lees ook:Zet maar in je tv-agenda: Faking it
Lees ook:Post eens een zweet-selfie! #breakyourselfie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>