Showergel & deo van Zarqua, zuiver en mild voor je huid

De ZARQA- productlijn is een zeer geliefde productlijn! Zeker in deze tijd, waarin steeds meer mensen op zoek zijn naar zuivere en vooral bewezen milde formules, om hun huid weer optimaal in balans te brengen. De vraag naar natuurlijke,  ecovriendelijke, veilige producten en biologisch afbreekbare formules is groter dan ooit tevoren. ZARQA introduceert daarom haar nieuwe ZERO% Showergel en Natural Protection Deo! 
We zijn ons er steeds meer van bewust dat cosmetica, naast praktische functies als mooimaker, opfrisser of camouflagemiddel tegen menselijke geurtjes, ook schaduwzijden heeft. Om de producten lang houdbaar te maken of plezierig te laten ruiken, zijn er immers vaak tal van synthetische ingrediënten aan toegevoegd, waaraan wij als fervent gebruikers worden blootgesteld. Dat moet en vooral kán dus anders, zo bewijst ZARQA!
 
ZARQA, natuurzuiver zonder overbodige toevoegingen
 
ZARQA is het merk dat op een therapeutische wijze veel voorkomende huidproblemen effectief verzorgt, behandelt en vermindert, zo niet geheel oplost.  Alle ZARQA- producten danken hun effectiviteit aan natuurzuivere mineralen uit de Dode Zee en bewezen cosmetische- en dermatologische werkstoffen, die de huid respecteren en optimaal ondersteunen bij haar natuurlijke functies. De hoogwaardige ZARQA- producten beantwoorden aan zeer strenge normen en bestaan uit effectieve, veilige en vooral zuivere formuleringen zonder overbodige toevoegingen. ZARQA is 100% zacht voor de huid, parfumvrij, op natuurlijke basis ontwikkeld, vrij van allergenen en kleurstoffen, zonder parabenen en paraffine en uiteraard vrij van dierlijke extracten.
 
NIEUW! ZARQA ZERO% Showergel
 
De nieuwe ZARQA ZERO% Showergel is een natuurlijke, zeer milde formule op basis van 90% natuurlijke en plantaardige werkstoffen. Deze met veel zorg en aandacht ontwikkelde douchegel  reinigt, verfrist en verzorgt zelfs de meest gevoelige huid in alle zachtheid en droogt de huid niet uit. De samenstelling bevat pure Dode Zeezout en verzorgende Aloë Vera. Het Dode Zeezout verbetert de natuurlijke mineralenbalans in de huid en heeft tal van gezondheidsbevorderende eigenschappen voor het lichaam. De toegevoegde Aloë Vera is rijk aan voedingstoffen, verbetert het vochtgehalte van de huid en werkt kalmerend en verzachtend.
 
ZARQA ZERO% Showergel, een samenvatting:
 
ü  0% parabenen en conserveringsmiddelen
ü  0% Parfum
ü  0% Ftalaten en Phenoxyethanol
ü  0% Kleurstoffen
ü  0% Paraffine
ü  0% Allergenen
ü  Ontwikkeld met respect voor mens en milieu!
ü  Ecovriendelijke verpakking
ü  Biologisch afbreekbare formule

 
NIEUW! ZARQA Natural Protection Deo
 
De nieuwe ZARQA Natural Protection Deo is eveneens ontwikkeld als antwoord op de grote vraag van consumenten naar daadwerkelijk natuurlijke en vooral veilige producten die zijn ontwikkeld met respect voor de huid én het milieu. Deze deodorantformule bevat natuurlijke zilvermoleculen, bekend vanwege hun effectieve antimicrobiële werking. Dankzij deze eigenschap krijg bacteriën die lichaamsgeur veroorzaken geen kans! De samenstelling is dusdanig ontwikkeld dat het kiemgehalte op de huid laag wordt gehouden, terwijl de huid optimaal wordt verzorgd en berschermd. Zilver werkt tevens als natuurlijke conservering, waardoor ZARQA Natural Protection Deo vrij is van synthetische conserveringsmiddelen die irritaties kunnen verzoorzaken.
 
Gepatenteerd, 100% effectief, zeer mild en veilig zonder nanotechnologie!
 
ZARQA Natural Protection Deo is dusdanig mild, dat deze zelfs net na het ontharen van de oksels kan worden aangebracht! De zilvermoleculen in de nieuwe ZARQA Natural Protection Deo zijn toegevoegd in de meest zuivere vorm zoals dit element in de natuur wordt gewonnen. Tijdens een gepatenteerd proces wordt het zilver net zolang gemicroniseerd totdat een zeer poreus en gelijkmatig oppervlak ontstaat dat zich perfect op de huid kan hechten, maar dat er niet in doordringt. Er is dus geen sprake van nanotechnologie!
 
ZARQA Natural Protection Deo, een samenvatting:
 
- Op basis van gepatenteerde, gemicroniseerde zilvermolecule- 100% zacht en zeer mild voor de huid
- Tevens geschikt net na het ontharen van de oksels
- Zonder gebruik van nanotechnologie

- 0% parabenen en conserveringsmiddelen
- 0% Parfum
- 0% vrij van aluminiumzouten

- 0% Kleurstoffen
- 0% Paraffine
- 0% Minerale oliën
 

Meer informatie? 
 
ZARQA wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel. De producten worden onder meer verkocht bij de filialen van De Tuinen, Gezond en Wel- winkels en reformzaken. Ook wordt ZARQA in verschillende schoonheidssalons en beautycentra verkocht en gebruikt bij klanten met een zeer gevoelige- of probleemhuid. 
 
Voor meer informatie : website www.zarqa.nl of bellen met de ZARQA Informatielijn via telefoonnummer: 0900 – 111 22 23 (€ 0,25 p/m)
 
Verkoopprijzen:
 
ZARQA ZERO% Showergel                 € 7,95/500ml        (NIEUW!)
ZARQA Natural Protection Deo      € 8,95/  50ml        (NIEUW!)

Lees ook:Vertroetel je voeten
Lees ook:ZARQA Face Creams: Puur Natuur uit de Dode Zee
Lees ook:Nooit meer pukkels met ZARQA!
Lees ook:Oog puntgaaf!
Lees ook:100% Natuurlijke make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>