Nooit meer pukkels met ZARQA!

image003Een onzuivere huid komt zowel in de puberteit als op latere leeftijd voor. Bij de één blijft het bij enkele onopvallende puistjes, terwijl een ander er naast onzuiverheden in het gezicht, ook veel last van heeft op bijvoorbeeld de rug, borst of schouders. Voor hen is er : de ZARQA Pure Skin- producten, deze reinigen mild én  diepgaand. Ze stimuleren de huidstofwisseling en de doorbloeding, vitaliseren én herstellen de jonge huid, voeren afvalstoffen af en verzorgen optimaal. Het consequente gebruik van deze 4 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten kan bestaande problemen van de onzuivere huid verhelpen én de vorming van nieuwe onzuiverheden helpen voorkomen!

Wanneer de huid te veel talg produceert, kunnen de uitgangen van de talgkliertjes verstopt raken, met als gevolg mee-eters en puistjes. De oorzaak van deze verstoorde werking van de talgklieren is meestal een verandering in hormoonhuishouding, die met name op jonge leeftijd plaatsvindt. Daarom ontstaan puistjes vaak in de pubertijd en vlak vóór de menstruatie. Ook kunnen verkeerde eetgewoonten en luchtvervuiling een rol spelen. Om de vette en onzuivere jonge huid weer in balans te brengen, biedt ZARQA met de Pure Skin- producten een doeltreffende totaalaanpak die bestaat uit: reinigen, behandelen en verzorgen.

 Pure en milde formuleringen zónder overbodige toevoegingen!

 De ZARQA Pure Skin- lijn bestaat uit effectieve, veilige en vooral huidzuiverende formuleringen zónder overbodige toevoegingen. De formules bevatten dus geen parfums, allergenen, kleurstoffen, parabenen, paraffine en dierlijke extracten. Alle ZARQA Pure Skin- producten danken hun effectiviteit aan natuurzuivere mineralen uit de Dode Zee en bewezen cosmetische- en dermatologische werkstoffen, die de huid diepgaand zuiveren en optimaal ondersteunen in haar natuurlijke functies. Deze brengen de jonge en onzuivere huid, zonder het gebruik van te sterk ontvettende werkstoffen, in 4 stappen weer in een puntgave en optimale, natuurlijke balans.

 Diepgaand reinigen en zuiveren met ZARQA Pure Skin Cleansing Wash

ZARQA Pure Skin Cleansing Wash is een zeepvrije wasgel voor de vette en onzuivere huid. Het antibacteriële Dode Zee- mineralencomplex en het Salicylzuur zuiveren de huid op een milde maar tevens zeer effectieve wijze. Door de toevoeging van water transformeert de gel tot een zacht schuim dat diep tot in de poriën doordringt. Het reinigt de onzuivere en vette huid van vuil, overtollig talg en bacteriën en voorkomt de vorming van mee-eters en puistjes. Het toegevoegde Aloë Vera- extract zorgt voor een kalmerende en huidverzachtende werking. Bij puistjes op het lichaam kan ZARQA Pure Skin Cleansing Wash ook onder de douche gebruikt worden.

Antibacterieel verfrissen  met ZARQA Pure Skin Cleansing Tonic   

ZARQA Pure Skin Tonic is een reinigende tonic die (jeugd)puistjes en mee-eters zonder pardon bestrijdt. Het antibacteriële Dode Zee- mineralencomplex, het Salicylzuur en de toegevoegde Tea Tree Oil, reinigen en ontvetten de huid op een milde maar tevens zeer effectieve wijze. De toevoeging van Aloë Vera- extract geeft de lotion kalmerende en verzachtende eigenschappen.

Puistjes en mee-eters voorgoed de kop indrukken met ZARQA Pure Skin Treatment

ZARQA Pure Skin Treatment is een effectieve behandellotion die mee-eters en puistjes genadeloos aanpakt. Bij een verhoogde talgproductie kunnen de talgkliertjes gaan verstoppen en ontsteken, met als resultaat de vorming van mee-eters en puistjes. Deze hoog gedoseerde aanstiplotion met daarin onder andere Dode Zeemineralen, Salicylzuur en Sulfur (= zwavel), heeft een tweefasen- formulering. Door het product vóór het gebruik goed te schudden, mengen de actieve werkstoffen zich voor een optimaal resultaat. Salicylzuur remt zowel de ontsteking als de groei van bacteriën. De toegevoegde Zinkoxide heeft een indrogend effect op bestaande onzuiverheden. Het Oryza- extract (uit rijstmeel) verzacht en verkoelt de huid. Rode plekken en irritaties worden hierdoor gekalmeerd. Het resultaat? Een goed gebalanceerde en opvallend gave jonge huid!

 Normaliseren én beschermen met ZARQA Pure Skin Cream                                                                         

Een gezonde jonge huid is optimaal gevoed, gehydrateerd en weerbaar tegen externe invloeden. ZARQA Pure Skin Cream is een vetarme, verzachtende crème. Deze normaliseert de overmatige talgproductie en beschermt de huid tegen vuil en andere externe invloeden. De vorming van puistjes en mee-eters wordt hierdoor voorkomen en de natuurlijke vocht-vetbalans van de jonge huid wordt optimaal hersteld. Dankzij het huidbalancerende herstelcomplex met daarin onder andere vitamine E en Aloë Vera, wordt de jonge huid bij een regelmatig gebruik van ZARQA Pure Skin Cream weer gaaf, weerbaar en voelt deze comfortabel, zacht en soepel aan.

Distributie & meer informatie?       

 ZARQA wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel.

 Omdat ZARQA een zeer specialistische productlijn is, vraagt de lijn om een gedegen uitleg bij de verkoop aan de consument. Mede hierdoor is gekozen voor selectieve verkooppunten zoals De Tuinen, Gezond en Wel winkels, reformzaken en de zelfstandige gespecialiseerde drogist.

 Ook wordt ZARQA in verschillende schoonheidssalons en beautycentra verkocht en gebruikt bij klanten met een zeer gevoelige huid of een probleemhuid.  

 Voor meer informatie : www.zarqa.nl of de ZARQA Informatielijn via telefoonnummer: 0900 – 111 22 23 (€ 0,25 p/m).

 Consumenten adviesprijzen:

  • ZARQA Pure Skin Cleansing Wash            € 9,45/200 ml
  • ZARQA Pure Skin Cleansing Tonic           € 7,95/200 ml
  • ZARQA Pure Skin Treatment                     € 6,95/20 ml
  • ZARQA Pure Skin Cream                             € 8,85/75 ml

Lees ook:Masker met olijfolie voor de onzuivere huid
Lees ook:Ook jij hebt recht op een mooie huid
Lees ook:Deze 5 beautyvrienden maken je huid wéér zuiverrrrrr !
Lees ook:Pure System, effectief tegen puistjes, mild voor je huid
Lees ook:ETAT PUR gaat de strijd aan met onzuiverheden!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nooit meer pukkels met ZARQA!

  1. Dhr. D.W. Kievit

    Nog zo’n artikel over deze rommel…. Hoeveel betalen ze je?

      /   Reply  / 
  2. monika

    miljoenen…..en honderd potten creme :)
    niks natuurlijk ! als jij iets te promoten hebt, kun je het ook naar me mailen. Waarom zo negatief????

      /   Reply  / 
  3. Louise

    Super lijn! Vooral die treatment lotion is top. Als ik een pukkeltje heb, doe ik het er ‘s avonds voor het slapen gaan op en de volgende ochtend is deze bijna helemaal ingedroogd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>