Deze slimme Odorex vertraagt de groei van je okselhaar

odorexWe komen het tegen op plekken waar we het liever niet willen hebben, bijvoorbeeld onder de oksels. 97% van de vrouwen onthaart de oksels minimaal één keer per week. 36% doet dat zelfs meer dan twee keer per week! 9 op de 10 vrouwen onthaart de oksels door middel van scheren; een vervelend en tijdrovend karwei. Odorex introduceert daarom Odorex Hair Control; een deodorant met een botanisch extract dat zorgt voor vertraging van de groei van het okselhaar waardoor ontharen minder regelmatig nodig is. En minder ontharen is vriendelijk voor de okselhuid die hierdoor vaak geïrriteerd raakt. Bovendien wordt het ontharen gemakkelijker, doordat de haartjes fijner worden.

Odorex is in 1933 als eerste deodorant in Nederland geïntroduceerd en is altijd een uniek, bewezen effectief merk in het deodorantaanbod gebleven. Odorex laat met de introductie van Hair Control zien dat het merk inspeelt op de huidige tijdgeest waarin meer verwacht wordt van de vertrouwde producten. Odorex Hair Control bevat een botanisch extract afkomstig uit de bladeren van de Indiase plant Gymnema sylvestre. Dit extract werkt in op de haarzakjes van het okselhaar waardoor het de activiteit van de haarzakjes vermindert. Hierdoor wordt de haargroei vertraagd en worden de haartjes ook fijner. Betekent dit dan dat we nooit meer hoeven te ontharen? Nee. Odorex Hair Control is geen wondermiddel en kan de haargroei niet stoppen. Wel helpt het om het vervelende karwei van ontharen wat langer uit te stellen! Bij dagelijks gebruik van de deodorant is al na vier weken het resultaat te zien.

Naast het verminderen van de haargroei heeft Odorex Hair Control ook de vertrouwde anti-transpirant werking, welke transpiratievocht en -geur tegengaat. Bovendien bevat het product 0% alcohol én het verzachtende bestanddeel allantoïne dat de okselhuid verzacht en verzorgt.

Odorex Hair Control is verkrijgbaar als roller en heeft een fris, vrouwelijk parfum. Met de roller wordt het product direct op de huid aangebracht en heeft daardoor een optimale werking. Odorex Hair Control is verkrijgbaar bij de drogist en sommige supermarkten.

Consumentenadviesprijs van € 2,79 .
___________________________________________________________

Lees ook:Nieuwe deodorant vertraagt de groei van okselhaar
Lees ook:Odorex Hair Control met botanisch extract vertraagt okselhaar
Lees ook:Handig : vertraag je okselhaargroei
Lees ook:Nooit meer witte strepen op je kleding door je deo !
Lees ook:De perfecte oksels binnen handbereik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>