Nooit meer witte strepen op je kleding door je deo !

odoOdorex introduceert binnenkort Odorex Hair Control anti witte strepen. Deze Odorex roller combineert het beste van twee werelden!

Eerder al werd Odorex Clear geïntroduceerd, een unieke formule waardoor er geen witte strepen op je kleding achterblijven en je toch 24 uur lang droog blijft. Met ingang van zomer 2009 werd ook Odorex Hair Control aan de range toegevoegd. Een deodorant met een botanisch extract dat zorgt voor vertraging van de groei van het okselhaar waardoor ontharen minder regelmatig nodig is.

Met de terugkeer van the LBD (little black dress) en de heetste zomer ooit in het vooruitzicht combineert Odorex het beste van twee werelden: én geen witte strepen én vertraging van de groei van okselhaar in de Odorex Hair Control anti witte strepen. Dus haal al je zwarte topjes maar uit de kast en flaneer ongegeneerd over het strand, op de werkvloer, al winkelend én natuurlijk op stap!

Odorex Hair Control anti witte strepen, € 2,79

Lees ook:De perfecte oksels binnen handbereik
Lees ook:Deze slimme Odorex vertraagt de groei van je okselhaar
Lees ook:Handig : vertraag je okselhaargroei
Lees ook:Nieuwe deodorant vertraagt de groei van okselhaar
Lees ook:Odorex Hair Control met botanisch extract vertraagt okselhaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>