Monique wordt blij van Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser

Na de vakantie is je huid – gek genoeg – altijd aan een oppepper toe. De bruine teint vervaagt, je huid krijgt een wat valere kleur en voelt droog en stug aan. Ik ben nooit zo van het 'peelen' maar heb met Dermalogica's Skin Resurfacing Cleanser een hele goede keuze gemaakt. Mijn huid voelt ongelofelijk zacht en vooral ook heel glad aan. De teint is een stuk opgefrist en zelfs de porien zijn verfijnt. Wat wil je nog meer?

 

Wat een toevalstreffer dat ik dit cleansingproduct in handen kreeg. Normaal ben ik niet zo happig op peelende producten omdat ik te vaak van huidartsen heb gehoord dat al die zuren de huidbarriere op den duur alleen maar meer verzwakken en je huid steeds gevoeliger wordt voor stoffen en externe invloeden.

Toch is het na de zomer een geweldige oppepper. Onder invloed van uv-b straling verdikt je huid zich namelijk. Vandaar je huid als je eenmaal weer thuis bent van vakantie na verloop van tijd er zo vaal en droog kan uitzien en aanvoelen. Peelen is dan echt de oplossing. Maar ga je dan een voor een peelend masker eens in de week of neem je als kuurtje gewoon een dagelijkse reiniger met hetzelfde effect?

Ik besloot de proef op de som te nemen en ik ben er meer dan tevreden over. Dermalogica's cleanser bevat melkzuur dat heel efficient de dode huidcellen weghaalt en dat merk je zelfs al na een wasbeurt! Mijn teint zag er meteen al iets frisser uit. Na het wassen waren de meeste porien zichtbaar gesloten (wat een wonder, het kan!), en mijn huid voelde niet meer ruw maar heel glad aan. Ik merkte daarbij ook wel dat er zuur in zit, want het lichtvettige filmpje dat normaal toch altijd op je huid blijft liggen en ook heel goed is ter bescherming, wordt er ook meteen af gewassen. Dat is op zich niet zo heel gunstig, maar omdat ik besloten heb deze cleanser alleen maar 's ochtends te gebruiken en ook maar voor een maand of zo (om het aan te kijken), neem ik dat voor lief. Ik moet na de reiniging mijn huid wel direct hydrateren met een lotion en met creme insmeren. Maar zelfs daarvan heb ik nu het gevoel dat die producten zelfs beter inwerken.

Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser kost 44 euro. Prima voor een nazomerse oppepkuur van je huid! De creme is niet geschikt om make-up eraf te halen.

Lees ook deze blogs:

Bovengenoemd product maakt onderdeel uit van de Age Smart lijn.

copyrights: www.moniquelindeboom.nl Bronvermelding verplicht

Lees ook:Dermalogica Daily Resurfacer
Lees ook:Puur en eerlijk voor je huid: Dermalogica
Lees ook:L’Oreal Demaq Expert: Schoonheid is een schone huid
Lees ook:Bekroonde gezichtsreiniger
Lees ook:Age Smart van Dermalogica nieuwe anti-rimpeltheorie

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Monique wordt blij van Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser

  1. Stella

    Nou…toen ik gisteren je artikeltje las dacht ik eraan dat ik nog een age smart setje had liggen…ben maar meteen begonnen. En inderdaad! Geen porie meer te zien! :-)

      /   Reply  / 
  2. redactie,monique

    Goed he, Stella. Leuke website heb jij trouwens over yoga!

      /   Reply  / 
  3. Stella

    Dankjewel!! :-)

      /   Reply  / 
  4. Margreet

    Oh wat grappig dat ik dit lees! Ik gebruik dit ook. Heb het besteld bij http://www.zinshop.nl daar staan alle age smart producten. Erg tevreden over.

      /   Reply  / 
  5. teha

    deze beautyblog jaagt me wel op kosten:) Ik heb deze cleanser besteld en bij de nizzysoapshop watzeepjes en ook wat proefjes bij anthémis aromatherapie.
    Ik word zo nieuwsgierig van al die producten!

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    haha….maar volgens mij heb je er dan ook wel heel veel zin in gehad om je aankoopdrang te bevredigen, en kijk, dat is al de helft van het plezier he:-)

      /   Reply  / 
  7. teha

    psies

      /   Reply  / 
  8. teha

    de zeepjes an de nizzysoapshop vandaag ontvangen én ook de artikelen van Anthémis.
    Alleen qua verpakking al; een heel verschil: de nizzyspullen in een doosje, apart verpakt in kussentjes, kwamen heel over, de Anthémisspullen zaten in een envelop…volledig verpulverd, balen zeg.
    Ik heb er een mail over gestuurd, ben benieuwd of ik daar wat op hoor.
    Erg lekkere lipbalsem van witte bijenwas, jojobaolie en cacaaoboter en heerlijke BoddieBoter van sheabutter, ook wel whipped shea genoemd.
    Van Nizzysoap dus, de Anthémis kon zo de prullebak in…

      /   Reply  / 
  9. redactie, monique

    over anthemis: wat schandalig, tee. wat had je daar bestelt?

      /   Reply  / 
  10. redactie, monique

    ik zag van de week trouwens dat er in de amsterdamse bilderdijk straat een hele leuke winkel is geopend die heet Zout & Zo. ik ga er zeker eens shoppen. ik heb onlangs uit griekenland nog een kilo grof zeezout meegenomen. dat filteren die dorpelingen gewoon zelf uit het water, of ze krabben de flinters van de rotsen af. doe een handvol in bad met olie erbij. heerlijk voor mijn huid, zeker ook de ruwe plekken.

      /   Reply  / 
  11. teha

    toevallig!!!!!!!!!Ik had geluncht bij Stientje vandaag in de Bilderdijkstraat en ben even binnen gelopen,erg toevallig hè?

    Bij Anthémis had ik dode zee-zeep en nog een zeepje besteld en en masker met dode zee- mineralen( dat kwam wel heel over want en tube.

      /   Reply  / 
  12. teha

    ik kreeg mailtje van Anthemis dat ik de zeepjes terug mag sturen…..maar ze waren zo verpulverd dat ik ze meteen weggegooid heb…

    Vandaag de Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser geprobeerd, wauw, alleen Monique, hoe vaak en hoelang mag ik dat gebruiken want ik merk wel dat het een aanslag doet op mijn vetlaagje van mijn huid, dat moet je niet te veel doen, denk ik.
    Is het een kuur of doe je het alleen ‘s morgens?

      /   Reply  / 
  13. redactie, monique

    tee, dan doe je het alleen ‘s ochtends. dat doe ik ook. daarna een hydraterende toner erover heen. heb je die? je gezichtsolie daarna erover heen lekker inmasseren is ook goed.
    wat vind jij er zo bijzonder aan? je kunt hem eens per dag of eens in de twee dagen gebruiken en dan tot dat hij op is of zo. ik kijk het zelf ook maar aan.

    ben benieuwd wat anthemis gaat zeggen op het feit dat je het weggegooid hebt.

      /   Reply  / 
  14. teha

    reactie arthemis:Wij kunnen beschadigde artikelen alleen vergoeden als deze aan ons teruggezonden worden, zie ook onze levervoorwaarden.
    Ik had dus gewoon de poeder moeten terugsturen, tsja….

      /   Reply  / 
  15. redactie, monique

    ANTHEMIS: tsja, da’s inderdaad erg jammer. maar Anthemis is hoe dan ook erg klant onvriendelijk. hoe kunnen ze nou producten in een gewone papieren enveloppe versturen. dan vraag je toch om moeilijkheden?

    wat was het totaalbedrag?

    wat voor actie zullen we ondernemen tee?

      /   Reply  / 
  16. teha

    hihi, ik zou de actie niet weten ,ik vind het feit dat het hier nu staat wel goed, en idd erg onklantvriendelijk.Diezelfde week kreeg ik nizzysoap én dermologica toegestuurd en dat was wel ff professioneler anagepakt.
    Het waren proefjes, dus hooguit 6 euro, maar het is het idee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>