Bekroonde gezichtsreiniger

Purity made simple is een hele fijne one-step facial cleanser van het merk Philosophy. Deze cleanser is een met ‘awards’ bekroonde gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik. Purity made simple verwijdert make-up, reinigt, verkwikt en hydrateert de huid in één simpele stap.

Heel simpel in gebruik, want je brengt een halve knikker aan op een wattenschijfje en reinigt daar je gezicht mee. Het haalt je make-up resten easy weg, ruikt aangenaam en maakt je huid fluweelzacht.

De cleanser is bovendien mild genoeg voor gebruik rond de ogen en de gevoelige huid en bevat 12 essentiële oliën om de huid te kalmeren en verlichten. In vind dat deze cleanser zijn werk heel goed doet, bovendien is hij extreem zuinig in gebruik.

 

EUR 19,95 (250 ml)

Lees ook:Paradepaardje van Philosophy
Lees ook:Heilzaam trio voor je huid
Lees ook:Smile, Sparkle en Shine met de philosophy holiday collection
Lees ook:Beautysecrets voor een tophuid
Lees ook:Wintercare: koudweer beautytips

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>