Lacoste Challenge voor dé sportieve en vrolijke man

VADERDAGTIP:

Al iets gevonden voor vaderdag of is je lief aan een nieuw geurtje toe, check dan Lacoste Challenge eens. Lacoste Challenge [LC] ruikt fris & krachtig tegelijk. Tennislegende René Lacoste is de inspiratiebron voor deze herengeur. Als je een vleugje LC opsprayt, ruik je een melange van citroen, mandarijn en lavendel. De basis van de geur bestaat grotendeels uit pallisanderhout. Dit element geeft de geur een hip tintje. Ook ‘teak’ is aan de krachtige geur toegevoegd. Voeg daar wat ‘zwarte ebbenhout’ bij en je begrijpt dat je na het ruiken van deze geur, gelijk addicted bent. It’s lovely!

De geur is verpakt in een mooie zwart/gele verpakking. Wist je dat de kleur geel bij auto’s ervoor zorgt dat er minder ongelukken mee gebeuren dan met andere vierwielers? In de reclamewereld is men ook gek op deze kleur, omdat het de aandacht trekt. Als je aan ‘geel’ denkt, denk je aan ZON, LICHT, LEVEN & LENTE. Geel is bovendien de kleur van het boedhisme. De kleur geel maakt vrolijk, voorkomt neerslachtigheid en de ‘gele’ man is jeugdig, extravert en zit vol met ENERGIE. Deze man staat graag in het middelpunt van belangstelling, heeft humor, is sportief en competitief ingesteld en hij gaat géén uitdaging uit de weg.

Eau de toilette vanaf € 40,- [50ml]

Lees ook:LACOSTE daagt je uit
Lees ook:Er is een nieuw MIU MIU parfum geboren
Lees ook:Dag gele gloed, welkom zilveren lokken
Lees ook:Vernieuwend: Lacoste werkt met ‘Time Release Technology’
Lees ook:Colour Block je nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>