Dag gele gloed, welkom zilveren lokken

fotoLaatst kwam mijn zusje in paniek naar me toe “kijk mijn haren ze zijn helemaal geel geblondeerd, ik baal zo erg”. Een groot geluk voor haar want we hadden net de nieuwe lijn Guhl Zilver & Vitaliteit binnen gekregen. Dus de redding was nabij. GUHL Zilver & Vitaliteit met zilverwilg is speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging van wit-grijs of geblondeerd haar. Deze lijn helpt een ongewenst effect én veelvoorkomend probleem, een gele gloed over het haar, tegen te gaan. Door de toevoeging van de kleur & styling mousse, is niet alleen de verzorging, maar voortaan ook de styling van wit-grijs haar bij GUHL in goede handen. Voor voelbaar vitaal, krachtig en glanzend haar.

Grijs haar feiten* – Wist je dat 9% van de Nederlandse vrouwen tussen de 18 en 64 jaar grijs is? Hoewel dit vergeleken met andere landen een hoog percentage is, maakt gelukkig slechts 12% van de Nederlandse vrouwen zich druk om grijs haar.

- Grijs haar ontstaat doordat het lichaam naarmate we ouder worden minder kleurpigmenten (melanine) produceert. De melanine-resten die in het haar achterblijven kunnen ervoor zorgen dat het haar er geelachtig uit komt te zien. Door toevoeging van violette kleurpigmenten (de complementaire kleur van geel) wordt het ongewenste geel-effect tegengegaan.

- Grijs haar lijkt vaak dof en mist glans doordat licht niet goed wordt gereflecteerd. Om de reflectie van licht mogelijk te maken is het daarom belangrijk het haaroppervlak glad te maken. Hierdoor kan grijs haar weer stralen.

Nieuw: Kleur & Styling Mousse De Zilver & Vitaliteit kleur & styling mousse zorgt voor een stralende zilverglans. Door de toevoeging van koele kleurpigmenten helpt het de gele gloed te verminderen. De kleur & styling mousse biedt wit-grijs haar tevens lichte versteviging en geeft natuurlijk volume. Gebruik de mousse op handdoekdroog haar, bij voorkeur nadat je het gewassen hebt met de andere twee GUHL Zilver & Vitaliteit producten. Verdeel gelijkmatig over het haar en spoel het niet uit. Het effect van de mousse houdt 1-3 haarwassingen.

Zilverwilg Zilverwilg behoort tot de wilgenfamilie en groeit in Europa en Azië. Het zilverwilg extract wordt gewonnen uit de schors van de boom en staat bekend om zijn beschermende eigenschappen tegen invloeden van buitenaf. Het bevat voedende ingrediënten die het haar weer glans geven.

check hier op de foto het resultaat, mijn zusje kan in ieder geval weer lachen

Lees ook:Love je glanzende haren
Lees ook:Grijs op je 34ste
Lees ook:Is grey the new black?
Lees ook:Doei grijze haren!
Lees ook:Mousse voor perfect blond haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>