Grijs op je 34ste

In de PourVous staan vaak leuke beautyfeitjes. Zo ook in het laatste nummer. Daarin staat te lezen dat het tempo SupremeBalance_250waarmee een vrouw grijs wordt, wordt bepaald door erfelijkheid en ras. De gemiddelde Europese vrouw blijkt op haar 34ste grijs te worden. Bij negro├»de vrouwen begint het proces van grijs worden veelal pas na hun veertigste. Blonde vrouwen blijken het snelst grijs te worden. Slechts 28% van de vrouwen wordt uiteindelijk helemaal ‘wit’ qua haarkleur.

Lees ook:Nieuwe ontdekking kan ‘grijs worden’ stoppen
Lees ook:Mousse voor perfect blond haar
Lees ook:Blondie is tegenwoordig grijs…
Lees ook:Als je haar maar 104 keer goed zit….
Lees ook:Teveel stress maakt Barack Obama grijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>