Grijs op je 34ste

In de PourVous staan vaak leuke beautyfeitjes. Zo ook in het laatste nummer. Daarin staat te lezen dat het tempo waarmee een vrouw grijs wordt, wordt bepaald door erfelijkheid en ras. De gemiddelde Europese vrouw blijkt op haar 34ste grijs te worden. Bij negroïde vrouwen begint het proces van grijs worden veelal pas na hun veertigste. Blonde vrouwen blijken het snelst grijs te worden. Slechts 28% van de vrouwen wordt uiteindelijk helemaal ‘wit’ qua haarkleur.

Lees ook:Nieuwe ontdekking kan ‘grijs worden’ stoppen
Lees ook:Mousse voor perfect blond haar
Lees ook:Blondie is tegenwoordig grijs…
Lees ook:Als je haar maar 104 keer goed zit….
Lees ook:Teveel stress maakt Barack Obama grijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>