Goed haarnieuws: er is ‘n tweede generatie INOA

Bij de kapper je haren laten kleuren kent veel voordelen. Helemaal als je voor de INOA haarkleuring gaat. Deze is er sinds 2009 en sinds kort kent zij een tweede generatie. Je haren laten kleuren met INOA ODS² betekent: geen irriterende ammoniakgeur in het haar, een perfecte egale kleur en haar dat niet beschadigd wordt, maar zacht en natuurlijk aanvoelt

Wist je dat… bijna 80% van de vrouwen een kapsalon bezoekt? Dat een kleuring door een kleurexpert één van de belangrijkste services is? Waarom? De kleurexpert weet precies hoe het kleurenpallet bespeelt moet worden en hoe de perfecte haarkleur gegenereerd kan worden; een haarkleur die bij een vrouw past. Van asblond tot vurig rood, de kleurexpert weet precies hoe hij de tinten moet mengen om een stralend resultaat te behalen. De kleurexpert creëert een prachtige haarkleur; dit is wat iedere vrouw verwacht van een kleurexpert. Ze wil zich uniek en aantrekkelijk voelen en stralen als nooit tevoren.

INOA ODS²… een professionele haarkleuring met een uniek kleurresultaat. De perfecte haarkleur ligt met INOA ODS² binnen handbereik. INOA ODS² is een kleuring met een nieuwe en unieke technologie die antwoord geeft op de onbeperkte kleurwensen van de vrouw van vandaag!

Met de komst van INOA in 2009 werd er een nieuwe innovatie geboden op het gebied van permanente haarkleuring; een kleuring zonder ammoniak. Zowel de kleurexpert als de consument waren snel overtuigd van INOA: 85% van de consumenten kozen op advies van hun kleurexpert voor INOA en de reacties waren overweldigd! Wereldwijd zijn er tot op heden meer dan 50 miljoen INOA kleurbehandelingen uitgevoerd en dit succes gaat verder…

Trots

Met trots lanceert L’Oreal Professionnel de tweede generatie INOA met verbeterde resultaten en met een absolute innovatie van 22 patenten. De kleuren zijn levendig en intens! Een absolute doorbraak met fantastische voordelen:

Het revolutionaire kleuringsysteem is simpeler, flexibeler en sneller in gebruik. Tevens zijn de kleuren nog gemakkelijker te mengen om zo de perfecte kleur te creëren. Optimale houdbaarheid, kleuring na kleuring.

Waar andere toonaangevende merken nog steeds vertrouwen op de ammoniak-verrijkte waterbasis formules, vindt INOA opnieuw het haarkleuringsproces uit dankzij ODS² (Oil Delivery System²). ODS² is een revolutionaire nieuwe technologie die gebruik maakt van de kracht van olie om een optimaal kleurresultaat te bereiken. INOA’s Oil Delivery System² zorgt ervoor dat de kleur beter door het haar wordt opgenomen terwijl het natuurlijke lipiden-gehalte en essentiële aminozuren van het haar behouden worden. De revolutionaire ODS² technologie brengt grootse mogelijkheden en garandeert een dekkingsvermogen dat nog niet eerder vertoond is in een ammoniakvrije haarkleuring. INOA garandeert een permanent kleurresultaat met een formule die ammoniakvrij en geurloos is, en die het haar en de hoofdhuid optimaal respecteert. De revolutionaire technologie ODS² is een wetenschappelijke innovatie met 22 patenten. INOA optimaliseert het kleurresultaat, verzorgt het haar ultiem en respecteert de natuurlijke beschermlaag van het haar. De tweede generatie INOA bouwt de bestaande voordelen van INOA uit:

• Tot 100% dekking van wit haar.

• Intensieve hydratatie en voeding tot 6 weken na

de kleuring.

• Het haar is zachter en glanzender dan vóór de haarkleuring

Voor het eerst worden er cosmetische resultaten bereikt, die nog nooit eerder behaald zijn in een professionele haarkleuring! Zodra de kleur wordt aangebracht wordt er een gevoel van welzijn gecreeerd. Met de komst van INOA is de geur van ammoniak verleden tijd.

Waarom INOA?

De nieuwe generatie ODS² zorgt ervoor dat de voordelen van de bestaande INOA behouden blijven.

• Geurloos, zonder ammoniak

• Optimaal comfort en respect voor hoofdhuid en haar

• Grenzeloze kleurmogelijkheden

• Perfecte egaliteit van de kleur

• Sublieme glans

NIEUW!

Voor het eerst zijn er nieuwe cosmetische resultaten bereikt die niet eerder in een professionele oxidatiekleuring gezien zijn.

• 6 Weken intens gehydrateerd & gevoed*

• Het haar is zachter en glanzender dan voor

de kleuring

DE NIEUWE INOA

• Beter

• Simpeler

• Sneller

• ODS² Technologie

• Tot 100% dekking van wit haar

Lees ook:Aanwinst voor je haren: INOACOLOR CARE
Lees ook:Luchtige mousse belooft natuurlijke kleur
Lees ook:Love je glanzende haren
Lees ook:Je haar prima kleuren voor slechts € 5.69
Lees ook:In vijf minuten een andere kleur haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>