In vijf minuten een andere kleur haar

hairVerveelt jouw haarkleur? Met HAIRCHALK van L´Oréal Professionnel wissel je net zo makkelijk van haarkleur als van broek, schoenen of nagellak.  

Celebs zoals, Katy Perry, Christina Aguilera en Lana del Rey zijn al fan. HAIRCHALK is dé nieuwste trend op het gebied van kleur. Hairchalk is een kleurproduct met tijdelijk effect, ideaal voor de fashionista. In slechts 5 minuten kan een compleet andere look gecreëerd worden. Het assortiment  bestaat uit acht levendige kleuren: 5 felle en 3 neutrale kleuren. Alle kleuren hebben namen die tot de verbeelding spreken. Van Sweet Sixteen Pink tot First  Date Violet en van Coffee Break tot Black tie; er is voor ieder wat wils. Binnen een handomdraai wordt een nieuwe look verwezenlijkt zonder het haar  eerst te ontkleuren. HAIRCHALK is zowel geschikt voor donker als voor licht haar en geeft maximale kleurintensiteit. De vloeibare textuur van HAIRCHALK zorgt  voor precieze toepassing en de technologie van HAIRCHALK is een revolutionaire water-inkt combinatie met micro-vezel polymeren, net als make-up. Deze hecht  zich als een ultra dun filmlaagje aan het haar zodat het niet afgeeft, styling proof en waterbestendig*. Met één flacon HAIRCHALK kan het haar zo’n 8 keer een  andere look gegeven worden. Ben je de kleur zat? Het product is uitwasbaar met shampoo**, dus ook zo weer verdwenen.

Van haarkleur veranderen is niet eerder zo gemakkelijk, snel en creatief geweest!

** Gemiddelde houdbaarheid 2 tot 10 was behandelingen afhankelijk van het gekozen kleureffect, het haartype en de kleurhoogte.
Geeft niet af

Consumentenadviesprijs per kleur: € 23* – Inhoud: 50 ml

www.lorealprofessionnel.nl

* Uitsluitend verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel salon. De L’Oréal Professionnel kapper is vrij om zelf haar verkoopprijzen te bepalen.

Kleuren die o.a. te verkrijgen zijn:
CORAL SUNSET
BRONZE BEACH
COFFEE BREAK
BLACK TIE
SWEET SIXTEENPINK
FIRST DATEVIOLET
BLUE OCEAN CRUISE
GARDEN PARTY

Lees ook:Love je glanzende haren
Lees ook:L’Oréal Professionnel goes Paris
Lees ook:Als je haar maar 104 keer goed zit….
Lees ook:Black Up, gave make-up voor de gekleurde huid
Lees ook:Aanwinst voor je haren: INOACOLOR CARE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>