Wat je niet in je mond stopt, smeer je ook niet op je huid!

Fijn beautynieuws voor degenen die van groene cosmetica houden…

Intelligent Nutrients® is een toonaangevend organisch cosmeticamerk dat is ontwikkeld door Horst Rechelbacher (oprichter van Aveda) en heeft als belangrijk uitgangspunt: als je het niet in je mond zou stoppen, zou je het ook niet op je huid moeten smeren. Het cosmeticamerk produceert 100% gifvrij en op basis van uitsluitend organische ingrediënten uit de voedingsindustrie die zijn ontworpen om in harmonie met je lichaam te functioneren. De basis van Intelligent Nutrients is Intellimune®. Een revolutionaire door Horst Rechelbacher ontwikkelde neutraceutical (olie en tabletten) met een zeer krachtige antioxidatieve werking. Een tweede belangrijk speerpunt is het gebruik van plantaardige stamcellen die de lichaamseigen stamcellen van de huid boosten. De totale productlijn bestaat uit: haar-, huid-, lip- en lichaamsverzorgingsproducten, multifunctionele aroma’s, neutraceutische supplementen, producten voor thuis hygiëne en love therapy. Intelligent Nutrients is USDA Organic gecertificeerd. www.intelligentnutrients.nl

INTELLIMUNE®

Intellimune gaat veroudering van het lichaam en de huid tegen en is de basis en rode draad van IN. Intellimune Olie en tabletten werden door Rechelbacher als eerste in de productlijn ontwikkeld. Deze neutraceuticals met een krachtige antioxidatieve werking beschermen het lichaam. Intellimune is een mix van krachtige, natuurlijke antioxidanten waaronder gecertificeerd organische rode framboos, cranberry, zwarte komijn, pompoen en rode druif om het immuunsysteem te stimuleren, ontsteking te verminderen, vrije radicalen te bestrijden en onnodige voortijdige veroudering te vertragen.

Intellimune Olie wordt verkregen uit koude persing van de energierijke zaden uit bovengenoemde vruchten en heeft een beschermende en ondersteunende werking op de wanden van onze lichaamcellen. Het zaadmeel dat na persing overblijft wordt gebruikt voor Intellimune Tablettten. Deze tabletten hebben een krachtige beschermende werking op de celkern. In nagenoeg alle IN producten is Intellimune (olie en zaadmeel) verwerkt. De combinatie van in- en uitwendig gebruik van Intellimune staat voor 1+1=3.

PLANTAARDIGE STAMCELLEN

Plantaardige Stamcellen uit edelweiss, zonnehoed en waternavel vormen een nieuw speerpunt voor Intelligent Nutrients. IN gebruikt ze voor het Plant Stem Cell Science Renewal Complex, een lotion die verkrijgbaar is als all over treatment of target treatment, voor een uitgebreide of gerichte behandeling van huidoppervlaktes als rimpels rond de mond, de bovenlip, de delicate huid rond de ogen, het voorhoofd, pigmentvlekken, striae, littekens en andere huidonzuiverheden. Voor dit product worden de stamcellen uit het meest tere gedeelte van de plant en bloem gehaald en in een laboratorium onder de meest zuivere omstandigheden gekweekt. De plantaardige stamcellen dringen door tot de niche van de huid waar ze de kwaliteit van de lichaamseigen stamcellen boosten, zorgen dat ze blijven zitten waar ze horen en de weerbaarheid van de huid verhogen.

Dit grensverleggende evolutionaire en revolutionaire plantaardige stamcel proces tilt de voedingswaarde van voedsel, cosmetica en gezondheidsproducten naar een nieuw niveau. Plantaardige stamcellen zijn de levenskracht van de plant in zijn meest pure, onaangetaste vorm. IN draagt ze over aan de huid.

 INTELLIGENT NUTRIENTS PRODUCTLIJNEN

Intelligent Nutrients biedt een uitgebreide reeks werkzame cosmetica in de volgende categorieën:

  • NEUTRACEUTISCHE SUPPLEMENTEN
  • HAARVERZORGING
  • HUIDVERZORGING
  • LICHAAMSVERZORGING
  • LIPVERZORGING
  • MULTIFUNCTIONELE AROMA’S
  • THUIS HYGIENE
  • LOVE THERAPY

kijk voor meer informatie en verkooppunten op: www.intelligentnutrients.nl 

 

Lees ook:Plantenkracht voor je huid
Lees ook:Pure plantenpower voor je face
Lees ook:Door stijgende olieprijzen ook cosmetica duurder
Lees ook:Verjongend – vernieuwend: het effect van stamcellen
Lees ook:Langdurig behoud van een jeugdige huid dankzij appelstamcellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>