Uitgedroogd zomer-haar??

Oh ja, het is zo'n typisch verschijnsel als je van een zonnige vakantie terugkomt. Je haardos is uitgedroogd. Futloos en vaal. Haarproducenten spelen er fijntjes op in. Juist nu komen ze met new all soft after summer products…Take a deep breath!:-)

 

Wella laat me nog even fijntjes weten dat de Lifetex lijn juist bij uitstek geschikt is voor een nazomerse behandeling van je totaal uitgedroogde bos. Vooral het product Lifetex Rich, van Wella Professionals. Te koop bij de kapper.Het verzorgt en herstelt de haarstructuur. De lijn is uitgebreid, met maar liefst 7 producten van maskers tot shampoo's tot serums, varierend in prijs van 10 tot 20 euro.

Ook Redken verrast met een nieuwe All Soft lijn in lekkere goudkleurige verpakking. Voor droog en zeer bros haar, voorzien van zijde-extracten en plantaardige olien waaronder van olijf, camelia en avocado. Vier producten, van shampoo, conditioner, masker tot goudglans leave in treat tegen frizzzzzz…….you know what i mean! Prijzen varieren van 18 tot 24 euro. Vervoeg je bij de kapper voor dit goeds.

Wist je trouwens hoe het komt dat je haar zo uitdroogt? Het zijn namelijk vooral de haren die al in de laatste fase van de groei zitten. Zij zijn het meest gevoelig voor zon, zeewater,chloor, warmte en styling. Dus als ze dat wekenlang voor hun kiesjes krijgen, is het snel gebeurd met deze haren. Een beetje in de rui gaan in het najaar is dan ook helemaal niet erg. En wacht even met het kleuren van je haar, totdat de meeste dorre haren er wel uit zijn.

 

Lees ook:Weelde van Wella
Lees ook:Creëer catwalk looks in je badkamer
Lees ook:Wella Lifetex wast meer dan vuil uit je haar
Lees ook:Wella’s eerste haarverzorgingslijn vanaf januari 2011 in supermarkt en drogisterij
Lees ook:Pump je fijne haar op

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Uitgedroogd zomer-haar??

  1. jeroen

    Haren in de laatste “levensfase” zijn gevoelig voor uitdroging en invloeden van buitenaf.
    Tja, is een haar niet per definitie dood? Is het niet zo dat haar alleen aan de wortel leeft? Is het dan dus wel allemaal nodig en nuttig om al die producten in je haar te smeren om het te revitaliseren?
    Na een vakantie in Afrika was mijn haardos van een rossig blonde kleur naar een licht rossig blonde kleur gebleekt op geheel natuurlijke wijze. De weelderige Afrikaanse zon bleekt uitermate goed. Zonder er iets aan te doen was in een paar weken tijd de normale kleur terug. Alleen door de natuur z’n werk te laten doen in plaats van l’oréal en Wella enzo…

    Begrijp me goed, ik ben er niet op tegen hoor. Maar denk eens na over de uitgaven die je doet voor iets dat op natuurlijke wijze ook gebeurd.

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    ha jeroen, rationeel beschouwt zou je gewoon moeten denken, ok, het zijn de haren die nu straks toch uit gaan vallen, dus la ma gaan…maarrrrrrrrrrrrr….je weet hoe vrouwen (en wellicht sommige mannen!) zijn; ze willen er verzorgd uitzien. bovendien kleuren erg veel vrouwen hun haar…en dat maakt het er niet beter op:-))
    en verder? is het een kwestie van voorkeur, van keuzes maken, en van prioriteiten stellen! toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>