Pump je fijne haar op

Eerlijk is waar ik heb deze behandeling zelf nog niet uitgeprobeerd, maar ik ben er wel heel erg benieuwd naar ! Het is een behandeling speciaal voor fijn haar die je haren extra volume belooft. Het heet Volummophose en het is van Kérastase. De eerste behandeling dient in een salon te geschieden en daarna schijn je het effect te kunnen onderhouden door je haren met een speciale shampoo te wassen. Bij de kapper krijgen je haren een volume

injectie. Je haren worden vanaf de kern behandeld. Daarna wordt er water toegevoegd. Het schijnt dat het middel dat met de (denkbeeldige) injectie is ingebracht in volume toeneemt als het met water in contact komt. Bovendien versterkt het de haarvezel. Daarna worden de haren gefohnd en is het water verdampt. Inmiddels is het middel in de structuur van je haren gefixeerd met als gevolg dat jij nu een mooiere en vollere haardos hebt.

Voor meer info hierover kun je het beste een Kérastase kapper bij jou in de buurt informeren.

Lees ook:Hair treatment for free
Lees ook:Kérastase website vernieuwd
Lees ook:Kérastase Chroma Captive: dé koning voor je haren
Lees ook:Kaviaar tovert diamantenglans op je haren
Lees ook:Mooi haar als gevolg van penetratie …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>