De nieuwe haartrends voor dit najaar!

Is het deze zomer nog helemaal on-trend om je haar zo natuurlijk en nonchalant mogelijk te dragen, in de herfst/winter zijn de sterke contourlijnen en speelse texturen weer terug. Tijdens de toonaangevende catwalkshows in Milaan en Parijs kregen we alvast een voorproefje en voor degene die alles gemist hebben heeft Schwarzkopf de drie belangrijkste herfst/winterlooks op een rijtje gezet.

 

 

 

Minimalist
Helder, eenvoudig en sterk, met kwajongensachtige bovenlengtes en contrasterende lagen vermengd met heldere, klassieke boblijnen en gitzwarte en wijnrode kleurblokken. Chignons, smalle pony's en weggestoken lengtes op lang haar zijn dicht, helder en glanzend.

Catwalkbeeld: ‘A' lijn jurken en slanke silhouetten, getailleerde tailles en glanzende stoffen.

 

Glitterati
Glamour in de jaren 70 met veel volume, oversized texturen en een ultieme conditie. Pony's, zwaar, luchtig, hoekig of onregelmatig, zijn hierbij zeer belangrijk. De kleuren zijn kastanje, goud en robijn in sprekende tinten.

Catwalkbeeld: Sluierende maxi lengte, dierenprints, satijnen jumpsuits met gouden accessoires, bont, leer en oversized juwelen.

 

Femme Fatale
Contrasten in vrouwelijke schoonheid met retro glamour en speelse texturen. Het haar wordt hoog opgebouwd, er wordt aan getrokken, het wordt geföhnd en nonchalant gemaakt. De kleuren zijn uitgewassen goudtinten, aardbeiblond en diep bruin.

Catwalkbeeld: Mini-jurkjes van leer en PVC, met kralen gestikte bustiers en glanzende materialen in combinatie met contrasterende kleuraccenten.

 

Lees ook:Dit zijn de nieuwe zomernagellakjes van OPI
Lees ook:Shampoo voor gekleurd haar, verf of gewoon shampoo?
Lees ook:Dit najaar ligt het accent op je ogen
Lees ook:Voor de hippe man van nu: Big Pony
Lees ook:Je lijkt wel….door de zon gekust

1 Reacties // Reageer

One thought on “De nieuwe haartrends voor dit najaar!

  1. Wwz

    Alleen de tweede vind ik mooi. Die andere twee coupes vind ik te overgestyleerd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>