Get that ‘healthy glow’

Ben je voornemens om er in het nieuwe jaar altijd fris & stralend uit te zien? Dan heeft beauty.blog een tip voor je. De perfecte teint is haalbaar, dankzij Priori® CoffeeBerry® Perfecting Concealer & Finishing Touch.

Als het gaat om een verzorgd uiterlijk,  geven vrouwen veel geld uit aan het creëren van dé perfecte basis voor de rest van de make-up. Een gezond glanzende teint (‘healthy glow’) is een opvallende nieuwe trend qua make-up. De lijn van Priori® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals belooft een geheel nieuw niveau van sprankelende teintverfraaiing en tegelijkertijd zichtbare huidverbetering te realiseren. Dat klinkt goed toch? De Perfecting Concealer en  het Finishing Touch- poeder, garandeert een 100% natuurlijk, professioneel en vooral puntgaaf eindresultaat voor iedereen  in slechts enkele kwaststreken! Deze producten zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry®- extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee!

Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. Naast 6 tinten minerale foundation bevat het assortiment een Perfecting Concealer en een Finishing Touch.

100% pure perfectie dankzij Priori® CoffeeBerry® Perfecting Concealer 

De PRIORI®   CoffeeBerry® Perfecting Concealer (met SPF 25) is hét perfecte product om onregelmatigheden te verdoezelen en om de huid zichtbaar te perfectioneren op een 100% natuurlijke manier! Dit multifunctionele product vormt tevens de perfecte basis voor het aanbrengen van een minerale oogschaduw, waardoor het aanbrengen gemakkelijker wordt en de oogschaduw de gehele dag goed blijft zitten, zonder ophopingen in de oogplooitjes. De uitgekiende samenstelling van deze unieke minerale concealer beschermt de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).

Een sprankelende ‘healthy glow’ met Priori® CoffeeBerry® Finishing Touch

Ter afsluiting van een minerale make-up met de Priori® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals Foundations, is er Priori® CoffeeBerry® Finishing Touch.  Dit ‘soft focus’- minerale poeder op basis van het koffiebes- extract wordt aangebracht over de minerale foundation, om deze te fixeren, zodat je er de gehele dag perfect verzorgd en fris uitziet! De fluweelzachte poedertextuur  van Priori® CoffeeBerry® Finishing Touch creëert een natuurlijk ogende  finish, dankzij hoogwaardige mineralen die de lichtinval gelijkmatig verspreiden. Dit zorgt voor een sprankelende ‘healthy glow’, waardoor fijne lijntjes optisch direct minder zichtbaar worden en waardoor de poriestructuur wordt verfijnd.

100% Milieubewust dankzij biologisch afbreekbaar INGEO™ Natural Plastic

Ook de verpakkingen van de Priori®  CoffeeBerry® Perfecting Concealer en Finishing Touch  zijn weloverwogen ontwikkeld met veel respect voor het milieu, dankzij INGEO™ Natural Plastic. Dit is een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen.  Het bespaart maar liefst het gebruik van ruim 6800 liter brandstof en vermindert mede het broeikaseffect, gelijkwaardig met de uitstoot van schadelijke stoffen die een auto heeft bij het rijden van ruim 46.000 kilometer. De keuze voor Priori® CoffeeBerry®100% Natural Perfecting Minerals- producten als make-up, maakt mede daardoor een zeer positief en vooral milieubewust verschil.

Verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van Priori® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.  Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijzen: Priori®  CoffeeBerry® Perfecting Concealer       €  50,00

Priori®  CoffeeBerry® Finishing Touch               €  50,00

Lees ook:Oog puntgaaf!
Lees ook:100% natuurlijke minerale foundation
Lees ook:Get that healthy glow!
Lees ook:100% Natuurlijke make-up
Lees ook:Make-up voor een getinte of donkere huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>