100% natuurlijke minerale foundation

Als je biologisch bewust leeft, dan dien je ook je make up daar op aan te passen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van beautymerken die zich verdiept hebben in make-up producten zonder schadelijke chemische stofjes. Priori is er daar een van!

De PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals zorgen voor een puntgave make-upbasis en het optimaal verdoezelen van ongelijkmatigheden op de huid. Deze 100% natuurlijke, minerale foundations zijn verkrijgbaar in 6 verschillende tinten. De formules verfraaien de teint niet alleen en bevatten niet alleen een toegevoegde SPF,maar zijn vooral uniek omdat ze een geheel nieuw niveau van teintverfraaiing en tegelijkertijd zichtbare huidverbetering realiseren.                                                                                                                                                           

De 100% natuurlijke minerale foundations van PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals laten de huid volledig ademen en staan garant voor een luxueus en fluweelzacht huidgevoel. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen zoals Mica, IJzer Oxide, Titanium Dioxide en natuurlijke pigmenten. 

Aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation’  De samenstelling van de PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals  is ontwikkeld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon en deze is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren.

Niet voor niets worden deze unieke foundations aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation’!  CoffeeBerry® -extract, de ongekend krachtige power anti-oxidant! De PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals  combinerende oerkracht van een 100% natuurlijke en zeer krachtige antioxidant met een verfijnde textuur in de vorm van een minerale poederfoundation. De foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry® -extract.

Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint.

De minerale foundations beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming). Minerale Concealer met perfectionerende én huidverbeterende eigenschappen! De PRIORI®  CoffeeBerry® Perfecting Concealer (met SPF 25) is hét perfecte product om onregelmatigheden te verdoezelen en om de huid zichtbaar te perfectioneren op een 100% natuurlijke manier!

Dit multifunctionele product vormt tevens de perfecte basis voor het aanbrengen van een minerale oogschaduw, waardoor het aanbrengen gemakkelijker wordt en de oogschaduw de gehele dag goed blijft zitten, zonder ophopingen in de oogplooitjes.  Een perfectionerende Finishing Touch Ter afsluiting van een minerale make-up met de PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals Foundations, is er PRIORI® CoffeeBerry® Finishing Touch. 

Breng dit poeder aan over de minerale foundation, om deze te fixeren, zodat je er de gehele dag perfect en fris uitziet! PRIORI® CoffeeBerry® Finishing Touch voorkomt het glimmen van de huid. De fluweelzachte poedertextuur creëert een perfecte, natuurlijke en matte finish dankzij hoogwaardige mineralen die de lichtinval verspreiden, waardoor fijne lijntjes optisch direct minder zichtbaar worden en waardoor de poriestructuur verfijnt.

Milieuvriendelijk dankzij INGEO™,  een biologisch afbreekbare plantaardige plasticsoortDe verpakkingen van de PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals  zijn weloverwogen ontwikkeld met veel respect voor het milieu. Men doet dit door uitsluitend gebruik te maken van  INGEO™ Natural Plastic. Dit is een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen.  Het bespaart maar liefst het gebruik van ruim 6800 liter brandstof en vermindert mede het broeikaseffect, gelijkwaardig met de uitstoot van schadelijke stoffen die een auto heeft bij het rijden van ruim 46.000 kilometer. De keuze voor PRIORI® CoffeeBerry®100% Natural Perfecting Minerals als make-up, maakt mede daardoor een zeer positief en vooral milieubewust verschil!
PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals:100% natuurlijke mineralen foundation6 verschillende, natuurlijke tintenKrachtige anti-aging eigenschappenDe meest hoge natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen dankzij het CoffeeBerry® -extract (EPF®)Breed spectrum UV- bescherming  met een SPF 25, UVA 10 en PA+++Aanbevolen door de Amerikaanse’ Skin Cancer Foundation‘Milieubewust & 100% veilig Eco- vriendelijke verpakkingen, gemaakt van  biologisch afbreekbaar, plantaardig plasticVrij van parabenenKlinisch getestDierproefvrijVrij van dierlijke ingrediëntenMilieuvriendelijke kwasten!Verstopt de huid nietLaat de huid volledig ademenPerfectionerend én huidverbeterend

Verkoopprijzen & meer informatie: De producten van PRIORI® Skincare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.  Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijs: PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals                     €  49,95/stuk

Lees ook:Oog puntgaaf!
Lees ook:Make-up voor een getinte of donkere huid
Lees ook:Get that ‘healthy glow’
Lees ook:100% Natuurlijke make-up
Lees ook:Get that healthy glow!

1 Reacties // Reageer

One thought on “100% natuurlijke minerale foundation

  1. Stefanie

    De natuurlijkcosmetica werken 10x beter dan de andere cosmetica omdat er inderdaad gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Onlangs heb ik zelf ook een artikel geschreven over natuurcosmetica. Hierin worden onder andere de voordelen van natuurcosmetica genoemd. U kunt dit vinden op: http://www.drogist.nl/nl/nieuws.htm?item=132.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>