Dankzij Escada is het elke dag zomer

ESCADA Fiesta Carioca sfeer 6

Warme zonnestralen omarmen je lichaam, nippen aan een cocktail omdat het kan, een lange wandeling ‘s avonds over het strand maken, niet kunnen kiezen welke teenslippers  je aan zult doen, een nieuwe zonnebril kopen…  en jezelf trakteren op een heerlijke zomergeur. Zo hoort een zomer te zijn!

Ter ere van de 25e verjaardag van ESCADA’s Summer Limited Editions is de geur ESCADA Fiesta Carioca begin deze zomer gelanceerd.

Geïnspireerd op de inwoners van Rio de Janeiro (de Carioca) en hun unieke levenslust en kleurrijke feesten, zit deze geur barstensvol bloemige en fruitige noten die doen denken aan dierbare vrienden met wie je geniet van eindeloze zomers.

Deze bijzondere, bruisende limited edition is, ter ere van 25 jaar zomergeuren, een eerbetoon aan ESCADA’s rijke modeachtergrond en aan een van de succesvolste zomergeurlijnen uit de parfumindustrie.

De geur

Zodra je de dop van de flacon neemt, word je onmiddellijk meegenomen naar een zonnige bestemming en overladen met dat onweerstaanbare, warme gevoel van de zomer. De geur prikkelt je zintuigen met een weelderig akkoord van Braziliaanse passievruchten, aangevuld met noten van sappige Europese rode frambozen, een knipoog naar de Duitse wortels van het merk. De passie wordt versterkt door het energieke hart van passiebloem en oranjebloesem, dat doet denken aan de stralende zomerzon die je huid zo lekker verwarmt. Deze betoverende, fruitige bloemenexplosie gaat over in een verleidelijke basis van muskus en cederhout, voor dat onweerstaanbare vleugje sensualiteit waar de ESCADA-vrouw bekend om staat.

Escada Fiesta Carioca – de lijn

Eau de Toilette 30 ml € 40, Eau de Toilette 50 ml € 57, Eau de Toilette 100 ml € 73, Body Lotion 150 ml € 25

* adviesverkoopprijs

Lees ook:ESPECIALLY ESCADA Delicate notes
Lees ook:Bar Refaeli wordt het nieuwe gezicht van Escada
Lees ook:Verleid je omgeving met ‘Born in Paradise’
Lees ook:♥ ESPECIALLY ESCADA Elixir ♥
Lees ook:Zomers parfum: Sol Da bahia Summer fragrance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>