Zo begin je relaxter aan je dag

Nieuwe douchesensaties zijn altijd welkom bij ons thuis. Nivea heeft er weer twee te weten een Honing en Cacao-versie . Beide zorgen voor een heerlijke geursensatie tijdens het douchen. De NIVEA Onder de Douche Bodymilk Honing is verrijkt met honingextract en de NIVEA onder de douche Bodymilk Cacao bevat intensief voedende cacaoboter.

Om je te helpen relaxter aan je dag te beginnen, geeft Nivea je de volgende tips

Er zijn zoveel dingen die de tijd tussen het wakker worden en de tijd dat je de deur verlaat verre van ideaal maken. Je hebt geen tijd om te ontbijten, je probeert de kinderen uit bed te krijgen, of je bent veel te lang bezig met het zoeken naar die perfect passende outfit. We kennen allemaal wel zulke stressvolle ochtendmomenten! NIVEA Onder de Douche Bodymilk bespaart je tijd én geeft je een zijdezacht huidgevoel. Daarnaast heeft Nivea vier makkelijke tips voor je om de ochtenden minder stressvol te maken.

GEBRUIK DE AVOND VAN TE VOREN 15 MINUTEN OM DE VOLGENDE DAG TE PLANNEN

Pak je tas in en leg je kleren voor de volgende dag alvast klaar voordat je naar bed gaat. Het is weliswaar geen nieuw advies, maar het werkt echt. Laat het niet alleen bij je eigen ritueel, maar zorg dat de hele familie meedoet. Dat zorgt voor een beter georganiseerde ochtend.

SNOOZEN’? BEGIN ER NIET AAN

Dat verleidelijke gevoel van 10 minuten langer in bed blijven liggen, iedereen kent het. Maar snoozen heeft een slechte invloed op een stressvrije ochtend. Als je niet aan het snoozen begint, of deze gewoonte doorbreekt zal je fitter en in een betere stemming opstaan. Daarbij houdt je ook nog eens extra minuten over die je ochtend leuker maken, waarin je een lekkere kop koffie drinkt of langer kan knuffelen met je kinderen.

BEZUINIG NIET OP EEN ZIJDEZACHTE HUID

Het verzorgen van je huid is makkelijk en probleemloos met NIVEA Onder de Douche Bodymilk. Nieuwe, revolutionaire doucheroutines worden geboren met de introductie van twee luxe NIVEA geuren; voedende cacao en verzorgende honing. Breng de NIVEA Onder de Douche Bodymilk onder de douche aan, gelijk na het wassen, en voel meteen het effect van een zijdezachte huid. Je hoeft niet te wachten, want deze formule wordt meteen geabsorbeerd door de natte huid. Dus je kunt je meteen aankleden en gaan!

ONTWIKKEL DE AU-NATUREL, DRIE MINUTEN MAKE-UP ROUTINE

Zorg ervoor dat de voor jouw belangrijke producten klaar staan voor gebruik. Breng hydraterende gezichtscrème aan, gebruik wallencrème om je vermoeide blik te verbergen en een bronzer om je gezicht te laten stralen. Nog een beetje mascara op je wimpers en lippenbalsem op je lippen en jij bent klaar voor de dag!

Met NIVEA Onder de Douche Bodymilk houd je net wat meer tijd over in de ochtend om nog even de krant te lezen of lekker te ontbijten. Ga ervoor en houd deze vier simpele tips in gedachten om jouw drukke ochtend minder stressvol te maken.

Nivea Onder de Douche Body Milk is heel makkelijk en eenvoudig te gebruiken:

Stap 1: reinig je huid met een Nivea doucheproduct en spoel deze af.
Stap 2: breng de Nivea Onder de Douche Body Milk aan op je natte huid.
Stap 3: spoel je lichaam af.
Stap 4: droog het lichaam op de gebruikelijke manier af en je bent klaar om je aan te kleden!

Nivea Onder de Douche Body Milk Honey € 5,99/250m

Nivea Onder de Douche Body Milk Cacao € 5,99/250ml

Lees ook:En snel klaar, en verzorgd! Yeah!
Lees ook:Nivea ontvangt Holland Beauty Award 2013
Lees ook:Citroentjesfris de zomer door
Lees ook:Op maandag gebruiken we méér make-up
Lees ook:Zo bruin je het mooist zonder zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>