Op maandag gebruiken we méér make-up

Vrouwen doen er op maandag vier keer zo lang over om zich klaar te maken voor hun werk als op vrijdag.  Zo blijkt uit onderzoek van de Britse retailketen Debenhams, waarover persbureau Reuters bericht.
Gemiddeld doen Britse vrouwen er op maandag 76 minuten over om zich klaar te maken voor werk. Een derde van deze tijd besteden zij aan het haar, 18 minuten aan de make-up, 16 minuten aan het aanproberen van verschillende kledingcombinaties en de rest van de tijd – circa een kwartier – zijn de dames bezig met zich wassen.

Op dinsdag duurt het hele proces nog maar 40 minuten en op vrijdag hebben de dames slechts 19 minuten nodig.

Lees ook:Mannen op maandag ijdeler
Lees ook:Mannen tutten méér & langer !
Lees ook:Beyoncé heeft het mooiste haar
Lees ook:Vrouwen verafschuwen ouder worden
Lees ook:Reese Whiterspoon make-upt zichzelf in slechts 5 minuten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>