Hier ga je blij van worden: voeten hulpjes

hakje.jpgZakenvrouw, student of moeder, er is één ding waar alle vrouwen het over eens zullen zijn: pumps en de vaak bijbehorende pijnlijke voeten maken het leven niet altijd makkelijk. Maar met de innovatieve schoen- en voetverzorgingsproducten van schoenverzorgingsexpert Bama® hoeft dit nu niet meer.

Air Cushion

Pijnlijke en branderige voeten als je hoge hakken draagt? Bama® Ultradunne Gel Zolen zijn ontwikkeld met de innovatieve Air Cushion Technology. De zachte inlegzolen met schokdempende kussens zorgen voor verminderde druk op de voet. Daarnaast zorgen speciale luchtkanalen en de ideale lucht-gelverhouding voor rustgevende verlichting, precies waar dat het meest nodig is: op de bal en hiel van de voet. Dankzij de slanke en teenvrije pasvorm past de ¾-inlegzool vooral goed in sandalen en open, smalle pumps. Dus waar wacht je nog op?

(Bama® Ultradunne Gel Zool, maat 36-38 en 39-41, consumentenadviesprijs € 8,95)

Grip zonder te slippen

Klein maar fijn! Of je nu van plan bent een weekendje te shoppen of een nacht te dansen, met Bama® Ondersteunende Gel Pads maakt het niet meer uit hoe lang je staat, loopt of danst. De kleine en onzichtbare pads met de innovatieve Air Cushion Technology verlichten de voorvoet en maken het lopen op hoge hakken onmiddellijk comfortabeler. De kussentjes zijn zacht en bieden je een optimale grip zonder te slippen.

(Bama® Ondersteunende Gel Pads, voor alle maten, consumentenadviesprijs € 5.95)

Hoge hakken hulpjes

Bama® Gel Heel Liners

zijn zelfklevende gelstrips die voorkomen dat je hiel uit je schoen glipt. De strips beschermen tegen onaangename wrijving en zorgen voor een optimale grip en een comfortabeler gevoel bij het dragen van je pumps en andere hoge hakken.

(Bama® Gel Heel Liners, voor alle maten, consumentenadviesprijs € 5,95)

Voor liefhebbers van blote voeten

Voor alle blotevoetenliefhebbers is er Bama® Silky Comfort Spray. Deze spray verwent je gevoelige voeten met echte zijde en houdt de huid wel 24 uur lang aangenaam fris en droog, zonder wrijving of schrapen. Spray de lichte nevel met aangename geur op je voeten en je kunt de hele dag met een vrij gevoel rondlopen in je favoriete pumps.

(Bama® Silky Comfort, 100 ml, consumentenadviesprijs € 5,95)

Bama® tips voor lange werkdagen en feestavonden

1. Ontlast je voeten – vooral als je een lange tijd staat of loopt – met Bama® Gel inlegzolen. Ze bieden rustgevende demping en extra comfort bij het dragen van pumps.

2. Hielstrips voorkomen dat je uit je schoenen glipt en geven verlichting op nare drukpunten. Zo blijven je pumps zeker goed zitten!

3. Geef je voeten een paar keer per dag een kleine break: beweeg je tenen, maak draaiende bewegingen met je enkel en doe zo nu en dan je voeten eens omhoog.

4. Neem de tijd en verwen je voeten eens een keer! Een rustgevend voetbad of een zachte massage bieden bijvoorbeeld ontspanning na een lange dag.

 

 

Lees ook:Relaxed lopen
Lees ook:Love your heels!
Lees ook:Straks geen koude voeten
Lees ook:Gegarandeerd frisse voeten 24/7
Lees ook:Je voeten opereren kan gevaarlijk zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>