Gegarandeerd frisse voeten 24/7

De winter zit er bijna op, de dagen worden weer langer en de temperatuur stijgt. Warme winterlaarzen kunnen voorlopig weer achterin de kast om plaats te maken voor lichte zomerschoenen, zoals ballerina’s, sandalen en sleehakken. Schoenverzorgingsexpert Bama® biedt innovatieve schoen- en voetverzorgingsproducten voor een zorgeloze zomer. Ze maken schoenen comfortabeler en houden zelfs op de warmste dagen de voeten fris en droog.

Sandalen, slippers en peeptoes hebben als nadeel dat de binnenkant van de schoen snel vies kan worden. De oplossing hiervoor is Bama® Open Shoe Cleaner. De speciale, milde formule met aloë vera reinigt en verzorgt zowel de binnen- als buitenkant van elke zomerschoen. De lotion is geschikt voor alle kleuren en materialen en de handige spons zorgt voor snel en eenvoudig gebruik.

(Bama® Open Shoe Cleaner – 75 ml, € 5.75)

Zomer betekent helaas niet meteen dat het altijd mooi weer is. Voor de mindere dagen is er daarom Bama® Vuil Protector. Als de zomer het even laat afweten, biedt deze spray intensieve bescherming voor lichtgekleurde en delicate zomerschoenen en tassen en jassen van leer, suède en textiel. De spray tast het ademend vermogen niet aan en is daarom ook geschikt voor TEX materialen.

(Bama® Vuil Protector – 250 ml, € 9.95)

Wil je elke dag je favoriete schoenen dragen? Geen probleem met Bama® Fresh en Bama® Trainer Fresh. Beide ‘schoendeodorants’ neutraliseren onprettige geurtjes, dragen bij aan de hygiëne en garanderen frisse en droge voeten. Bama® Fresh heeft een vrouwelijke geur en is ideaal voor dagelijks gebruik. De antibacteriële Bama® Trainer Fresh is vooral geschikt voor actieve mensen. Dankzij de duo-spraykop kan in één keer gelijkmatig de hele schoen worden ingespoten. De uitkomst voor dichte zomerschoenen.

(Bama® Schoen Deo – 100 ml, € 5.95)

Bama® Frisse Zolen houden bij warme temperaturen de voeten comfortabel fris en droog. De inlegzooltjes hebben een ademende, hydrofiele bovenlaag waardoor vocht snel wordt opgenomen. De ultradunne zooltjes passen in praktisch elke schoen, zelfs in flatjes of slippers. Bovendien zorgt de antislipcoating voor extra steun.

(Bama® Frisse Zolen – 6 stuks, € 5.95)

Goed nieuws voor dames die graag blootsvoets in hun zomerschoenen stappen. Bama® Silky Comfort is een spray met zijde die zelfs de meest kwetsbare voeten in de watten legt. De spray met een prettige geur wordt simpelweg op de voeten gespoten alvorens de schoenen aan te trekken en zorgt ervoor dat voeten tot 24 uur fris en droog blijven. Ook wordt tijdens een dag lopen pijnlijke wrijving voorkomen.

(Bama® Silky Comfort – 100 ml, € 5.95)

Lees ook:Straks geen koude voeten
Lees ook:Relaxed lopen
Lees ook:Hier ga je blij van worden: voeten hulpjes
Lees ook:Love your heels!
Lees ook:Mag ik je voeten kussen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>