Superfoodsweek gaat van start

Superfoods zijn hot! Er wordt over geschreven in magazines en dagbladen, ze komen langs in televisieprogramma’s over koken en gezondheid, en we zien ze steeds vaker in de winkels. Ook reguliere supermarkten en zelfs Kruidvat heeft sinds kort Superfoods in de schappen liggen!

Maar wat zijn superfoods nou eigenlijk? En wat kunnen deze voedingsmiddelen precies voor jou doen? Daar kun je allemaal achter komen tijdens de SuperFood Week van Miss Natural, die op 24 februari van start gaat. Wie zich inschrijft ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, adviezen en recepten.

Natuurlijk eten met Miss Natural

Eva van Zeeland, initiatiefnemer van Miss Natural Lifestyle, is ervan overtuigd dat het voedingspatroon en de voeding in Nederland natuurlijker en gezonder kan en moet. Met het platform www.missnatural.nl hoopt zij zo veel mogelijk mensen te inspireren en te informeren.

Omdat Superfoods een hot item zijn, maar niet iedereen precies weet wat het nou eigenlijk zijn en wat superfoods kunnen doen voor onze gezondheid, organiseert Miss Natural de SuperFood Week.

Voor wie is de SuperFoodWeek?

De SuperFood Week is voor iedereen die houdt van natuurlijk leven en haar (of zijn) gezondheid graag een handje helpt met de juiste voeding. Tijdens deze week krijg je onder ander gratis iedere dag een e-mail met informatie over verschillende superfoods en kun je genieten van heerlijke recepten. Inschrijven doe je hier.
De SuperFood Week uitdaging: elke dag een foto

Tijdens de SuperFood Week van 24 februari t/m 2 maart 2014 heeft Miss Natural een speciale foto uitdaging voor haar lezers: plaats elke dag een foto van een SuperFood op Facebook, Twitter en/ of Instagram:

  • dag 1, 24 februari: Goji bessen
  • dag 2: 25 februari: Chia Zaad
  • dag 3, 26 februari: Raw Chocolate
  • dag 4, 27 februari: Broccoli
  • dag 5, 28 februari: Aloe Vera
  • dag 6, 1 maart: Hennepzaad
  • dag 7, 2 maart: Kokos

Zorg dat je bij elke foto de Hashtag #SuperFoodWeek plaatst en mention @MissNatural, zodat je foto ook gezien wordt door Miss Natural!

Hoe je de SuperFood van de dag op de foto zet, mag iedereen zelf weten. Laat je creativiteit er op los!

Lees ook:All about beauty #NaturalBeautyWeek
Lees ook:Filmpje! Wat betekent cosmetica eigenlijk? Surprise….
Lees ook:Fijn voor je huid: ‘n cream met superfoods
Lees ook:Morning baby…looking good!
Lees ook:Etos helpt je mooi & gezond te eten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>