All about beauty #NaturalBeautyWeek

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort?

Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

De Natural Beauty Week is voor iedereen die meer wil weten over natuurlijke schoonheid, en hoe je deze kunt bewerkstelligen. We leven in een tijdperk waarin we onszelf graag verzorgen met de beste crèmes en waarin we ons graag extra mooi maken met leuke kleurtjes op onze ogen, huid en nagels. Wanneer je een natuurlijke levensstijl aangaat leer je dat niet al deze producten even goed zijn voor ons lichaam. Maar dat betekent niet dat je je helemaal niet meer kunt opmaken of verzorgen. Er zijn prima alternatieven om er altijd mooi uit te zien!

Tijdens de Natural Beauty Week ontdek je welke ingrediënten je beter kunt vermijden en welke producten je zou kunnen vervangen, maar ook wat de beste, mooiste en fijnste natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn van deze tijd om jezelf te verzorgen en mooi te maken.

Doe jij mee aan de Natural Beauty Week van Miss Natural? Voeg dan de speciale Natural Beauty Week-buttontoe aan je profielfoto op Facebook of Twitter, zodat al jouw vrienden en volgers kunnen zien dat jij meedoet. Wie weet inspireer jij zo wel anderen om ook natuurlijk en gezonder te gaan leven!

De Natural Beauty Week is afgelopen maandag 14 oktober van start gegaan en je kunt je hier nog steeds voor opgeven. Wanneer je mee doet krijg je een week lang elke dag een e-mail met daarin leuke en interessante informatie, tips en adviezen over natuurlijk cosmetica en huidverzorging. Daarnaast doen we natuurlijk ook op de website mee aan de Natural Beauty Week met elke dag een interessant artikel dat aansluit bij het thema van deze week.

Lees ook:Stoomcursus make-uppen met Rimmel Londen
Lees ook:Cosmetics Cop Paula Begoun vertelt je alles over beauty!
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:Natuurlijk? Niet altijd veiliger…
Lees ook:Wat betekent NPA?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>