‘’Zomerproof’’

De zomer komt eraan en als echte New York Girl wil jij er op je best uitzien. Met de nieuwe collectie ben jij gegarandeerd helemaal ‘’zomerproof’’. Wat er ook in de planning staat, je zult er voor elke gelegenheid oogverblindend uitzien. Een dagje in het park of op het strand, met de Color Rush Collectie ben je helemaal bij met de laatste zomertrends.

NYC Smooch Proof Lipstain
Droom je deze zomer van volle, verleidelijke lippen? Met de handige lipstain pennen van NYC Smooch Proof Lipstain breng je moeiteloos een laagje aan, die zorgen voor verbluffend volle lippen die tot wel zestien uur blijven zitten. Met de mooie zachtroze Persistant Pink (490) en de vol rode Rock on Ruby (497) zul je beslist veel bekijks krijgen.

Show Time Waterproof Mascara
Met de Show Time Waterproof Mascara uit de Color Rush collectie creëer je onweerstaanbare wimpers. Het precieze borsteltje van de Show Time Mascara scheidt en definieert de wimpers en zorgt voor een oogverblindend resultaat. Tijdens een feestje op het strand zal je met deze mascara absoluut de show stelen.

Waterproof Eye Pencil
Neem je een frisse duik in het water? Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je de NYC Waterproof Eye Pencil gebruikt. Dit oogpotlood blijft super lang zitten en is perfect voor een dagje aan het zwembad of het strand.

In A NY. Minute Nailpolish
Deze zomer staat in het teken van felle kleuren. Je sleehakken en schattige jurkjes staan toch ook veel leuker met fel gekleurde nagels? De Color Rush Collectie bevat een zestal hippe kleuren met onder andere het fel gele Lexington Yellow (294) voor een zonnige dag in het park, het metallic blauwe East Village (206) of het knal roze Green Wich (236) voor een heerlijke dag op het terras.

Mosaic Face Powder
Om helemaal zomerproof te zijn, voeg je een extra zomerse glow toe aan je huid met de Mosaic Face Powder. Deze ultra zachte poeder bestaat uit vier op elkaar afgestemde tinten. Je kunt kiezen uit Pink Cheek Glow (025) en Rose Glow (023). De caleidoscoop aan kleuren mengen zich om één perfecte tint te creëren, zodat jij een subtiele zomerse glow over je heen hebt.

De NYC Color Rush zomercollectie is verkrijgbaar vanaf juni 2012 exclusief bij Kruidvat

Smooch Proof Lip Stain Persistant Pink (490) t.w.v. 3,99
Smooch Proof Lip Rock on Ruby (497) t.w.v. 3,99
Show Time Mascara t.w.v. 2,99
Waterproof Eye Pencil Black t.w.v 2 99
In a Minute Nailpolish East Village (206) t.w.v 2,29
In a Minute Nailpolish Spring Street (221) t.w.v 2,29
In a Minute Nailpolish Greenwich Village (236) t.w.v 2,29
In a Minute Nailpolish Lexington Yellow (294) t.w.v 2,29
In a Minute Nailpolish Water Street Blue (296) t.w.v 2,29
In a Minute Nailpolish High Line Green (298) t.w.v 2,29

Mosaic Face Powder Pink Cheek Glow (023) t.w.v. 4,99
Mosaic Face Powder Rose Glow (025) t.w.v. 4,99

Lees ook:Make-up trend najaar: Glanzend goud
Lees ook:Pronk met je nagels
Lees ook:Terrasjesmake-up!
Lees ook:Leuke beauty musthaves onder de kerstboom
Lees ook:Zomerse musthaves: Rimmel’s essentials

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>