Leuke beauty musthaves onder de kerstboom

De buidel mag getrokken worden, het is D E C E M B E R!!! Een maand vol feestdagen! GOSH Cosmetics heeft speciaal voor deze dagen een selectie gemaakt van de leukste cadeaus om te geven, maar die nog leuker zijn om te krijgen. Creëer met de Extreme Art Eye Liner de ultieme New Years Look. Of ga tijdens de kerstdagen voor een schitterende glow op gezicht of jukbeenderen met de Bronzing Shimmer Powder.
Stel ook je eigen wishlist samen en verras jezelf èn anderen met leuke cadeautjes onder de kerstboom.

Extreme Art Eye Liner
Een vloeibare semipermanente eyeliner. Door de superzachte, lichte formule en de ideale vorm van het borsteltje is het heel eenvoudig om een mooi strak lijntje te trekken.
Prijs: € 8,99

Mineral Waterproof Eye Shadow
Een nieuw product met een zachte en romige textuur en een uitstekende kleurpigmentatie. Deze waterproof oogschaduw is een absolute musthave. De sticks zijn gemakkelijk in gebruik en lopen niet uit. Leverbaar in maar liefst 10 fantastische kleuren.
Prijs: €7,99

Light’N Shine Lip Glaze
Light‘N Shine Lip Glaze heeft een fijne textuur en een verleidelijke glans voor sensuele lippen. De 09 Light‘N Shine heeft een extra gouden glans voor nog meer glamour tijdens de feestdagen.
Prijs: € 8,49

OH MY GOSH
GOSH introduceert OH MY GOSH; een nieuwe lijn nagellakjes bestaande uit een breed kleurenpallet van maar liefst 24 kleuren. Ben jij de femme fatale, de rock chick of kies je liever voor meer neutrale kleuren?
Prijs: € 3,99

Bronzing Shimmer Powder
De bronzer bestaat uit een unieke combinatie van 5 verschillende tinten .Gebruik een grote kwast om je jukbeenderen te highlighten en schouders, nek en decolleté te definiëren.
Prijs: € 9,49

Show Me Volume Mascara – Carbon Black
De Show Me Volume mascara zorgt voor een intens zwarte oogopslag. Het unieke volume borsteltje heeft borstelhaartjes in verschillende lengtes voor een extra volumineus effect.
Prijs: € 9,99

 

 

Lees ook:Ideaal, een marker voor je mond
Lees ook:Fijne eyeliner
Lees ook:Pump up your hair volume met Blend Powder
Lees ook:Zomerse musthaves: Rimmel’s essentials
Lees ook:Betover je zelf in ‘n duizend-en-één-nacht prinses

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>