Zomers mooi zonder glimmen

Het voorjaar en de zomer van 2012 staan qua make-up in het teken van een stralende, ‘healthy glow’- teint en een mooie natuurlijke uitstraling. Glimmende zones en eventuele imperfecties hebben wat hulp nodig qua matteren en camoufleren. Een vale teint vraagt om een vleugje instant kleur, frisheid en sprankeling. Met één van de onderstaande make-upproducten van Paula’s Choice, wordt het hoe dan ook een stralende zomer!

Zomer zonder glimmen dankzij Shine Stopper Instant Matte Finish (€25,95/30 ml)

Veel mensen herkennen het hinderlijke fenomeen, waarbij de huid van het voorhoofd, de neus en/of kin in de loop van de dag gaat glimmen. Zeker tijdens de zomermaanden is dit sneller het geval. Paula’s Choice ‘Shine Stopper Instant Matte Finish’ heeft een direct matterend effect bij glimmende huiddelen, dankzij de geavanceerde talgabsorberende ‘MICROSPONGE®- Technologie’. Het vormt o.a. een uitstekende make-upbasis voor een huid die snel neigt tot glimmen. De frisse formule is niet vet, houdt de huid gedurende maar liefst 6 uur perfect mat, verfijnt grove poriën en vermindert tevens onzuiverheden bij een regelmatig gebruik.

De perfecte camouflagetruc met Soft Cream Concealer (€12,50)

Donkere kringen, roodheid en kleine imperfecties bedek je eenvoudig met Paula’s Choice Soft Cream Concealer. Deze zachte en vochtregulerende concealer is heel eenvoudig aan te brengen en geeft een medium tot volledige dekking, zonder dat deze koekt of er droog uitziet. De formule is verkrijgbaar in 2 natuurlijke tinten (Neutral en Soft Ivory). De samenstelling is 100% vrij van parfum en bevat geen salicylaten.

Een kusje van de zon met Healthy Finished Pressed Powder ‘Healthy Tan’ (19,50)

Met de Healthy Finished Pressed Powder van Paula’s Choice in de nuance ‘Healthy Tan’ tover je in een handomdraai de zomer op je gezicht! Dit middelzware compacte poeder is ideaal als bronzing powder. De formule fixeert je make-up, neutraliseert het glimmen van de huid en draagt bij aan de bescherming tegen de zon, dankzij een SPF 15. Met slechts een klein beetje poeder zorg je er al voor dat je huid er gelijkmatig uitziet en een gezonde, door de zon  gekuste uitstraling  krijgt!

Distributie & meer informatie voor de consument: De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen  De producten van Paula’s Choice zijn voor Nederland en België verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Tover lente op je pipse winter snoetje!
Lees ook:Paula’s Choice poeder flatteert je!
Lees ook:Stop shining!
Lees ook:Op je mooist de feestdagen door
Lees ook:Klasse Bronzer met matte finish

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>