Fit & sexy met XCO®’s

Voor wie snel en efficiënt weer strak wil worden voor het bikiniseizoen is er een nieuwe methode BURN®. Dit is een programma waarbij men 33% meer calorieën verbrandt door te bewegen met twee buisjes gevuld met grit. Deze zogenaamde Xco-trainers® of XCO®’s zijn uitgevonden en ontwikkeld door een Nederlandse fysiotherapeut. Door verplaatsing van het grit wordt het gewicht in de buisjes steeds verlegd waardoor spieren en bindweefsel kortstondig extra worden belast en vet sneller wordt verband. Men kan ermee fitnessen, sporten, joggen, wandelen of eenvoudige oefeningen doen. Voor iedere leeftijd en conditie zijn er verschillende mogelijkheden.Binnen en buiten In diverse sportscholen en fitnesscentra wordt al met de XCO®’s gewerkt.

Het nieuwste programma ‘BURN’ (Body U Really Need) is helemaal gericht op het verbranden van extra calorieën (tot 33%!) door middel van twee kleine XCO®’s. Het programma duurt maximaal 50 minuten en wordt ieder kwartaal vernieuwd met andere oefeningen en muziek. Wie de buitenlucht in wil, kan met XCO®Walking & Running aan de slag. Een draagriem en handgrepen zorgen ervoor dat tijdens het lopen ook arm- buik- en rugspieren getraind kunnen worden.

Fysiotherapeut Jan Hermans, uitvinder van de XCO®’s: ’Dit trainingshulpmiddel is eigenlijk gericht op een verhoogde belastbaarheid van het bindweefsel rond de spieren, pezen en aanhechtingen. Als die conditie verbetert, kunnen de inspanning geoptimaliseerd en kan meer vet verband worden’Met en zonder begeleiding In Nederland zijn momenteel ruim 300 fitnesscentra gecertificeerde XCO®-centers.

In deze fitnesscentra wordt het groepsfitness programma XCO® gegeven met één grotere XCO®. Dit programma richt zicht vooral op de versteviging van de probleemzones, zoals billen, buik en rug.

Het splinternieuwe programma BURN® is een nieuwe groepsfitnessles waarbij gebruik gemaakt wordt van twee kleinere XCO®’s. Hierbij gaat het vooral om het verbranden van vet. Voor de buitentrainingen is er XCO® Walking & Running. Dit programma kun je eenvoudig zelf doen, door via de webshop de XCO-trainers® met trainingsdvd te bestellen.

Kijk op www.xco.nl voor een fitnesscentrum in de buurt, waar deze leuke buitentraining wordt gegeven. XCO®-trainer is te bestellen vanaf € 69,- op www.xco.nl

Lees ook:Thuis lekker bewegen voor de tv!
Lees ook:Lekker thuis trainen met je eigen personal trainer
Lees ook:Fit met Wendy van Dijk!
Lees ook:Train je spieren en val af
Lees ook:Train je onderkin weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>