Beautiful magazine : VOGUE

“Nederland is toe aan een eigen versie van The Queen of Fashion Magazines. Er is hier zó veel talent van internationale allure, van modellen tot fotografen, van kunstenaars tot journalisten. VOGUE NEDERLAND biedt Nederlands talent het platform dat het verdient.”

Hoofdredacteur Karin Swerink. Tijdens een exclusief VOGUE-diner, heeft hoofdredacteur Karin Swerink de lanceringsdatum van het langverwachte eerste nummer bekendgemaakt. Een making of-filmpje onthulde de allereerste beelden.
22 maart 2012

Tijdens het diner werd bekendgemaakt dat VOGUE NEDERLAND officieel wordt gelanceerd op 22 maart 2012, in Nederland en Vlaanderen. Bij het diner waren kopstukken van creatief Nederland aanwezig, onder wie modeontwerpers Jan Taminiau en Fong Leng, fotografen Erwin Olaf en Rineke Dijkstra, kunstenaressen Gerti Bierenbroodspot en Petra Heyboer. Ook uitgever Joost Nijssen, Marloes Krijnen, directeur fotografiemuseum FOAM en conservator van het Fotomuseum Den Haag, Wim van Sinderen, waren aanwezig.

Op 21 maart vindt in geselecteerde Bijenkorf filialen een exclusieve voorverkoop plaats van the collector’s edition: een speciale druk van het eerste nummer, in beperkte oplage.

VOGUE NEDERLAND is een schaamteloze ode aan schoonheid, is vernieuwend, inspirerend en uitdagend, zowel sophisticated als underground, maar ook avant-gardistisch en aspirational, waar nodig sexy en vrouwelijk, crisp en clean, maar bovenal inhoudelijk, vol interviews met mensen die ertoe doen of ertoe gaan doen, inclusief updates over kunst en cultuur uit Nederland, België en de rest van de wereld. De inhoud van het eerste nummer is 100% van eigen bodem.

 www.vogue.nl

De verkoopprijs van VOGUE NEDERLAND is € 5,95

Lees ook:Mooiste cover ever van Maxima
Lees ook:Vogue the Book met covermodel Lara Stone in het teken van Love
Lees ook:Vogue is jarig en trakteert op Chanel Le Volume mascara
Lees ook:Next Hair Guru
Lees ook:Michelle Obama covermodel Amerikaanse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>