Vogue is jarig en trakteert op Chanel Le Volume mascara

Vogue doet het goed in Nederland!

Het 1-jarig bestaan van Vogue Nederland  is onlangs groots gevierd in het voor 1 avond tot Vogue Factory omgedoopte Lobster House in Amsterdam, in bijzijn van de voltallige redactie, actrice Anna Drijver, ontwerpers Jan Taminiau en Mart Visser en Giel Beelen met zijn fashion-loving Guilia en andere genodigden uit de mode- en kunstwereld. Nederlandse indiepop-band Handsome Poets trad op en zong Happy Birthday en gasten werden door een chauffeursservice naar huis gebracht.

Hoofdredacteur Karin Swerink onthulde tijdens de avond het nieuwe verjaardagsnummer van Vogue, dat vanaf 20 maart overal verkrijgbaar is. Zoals ze in haar editorial stelt: ‘Heeft Vogue Nederland ooit niet bestaan?’ Het 1-jarig bestaan wordt gevierd met een uniek aprilnummer met Nederlands model Milou van Groesen op de cover in Chanel en bomvol mode van het nieuwe seizoen. En wie jarig is trakteert, dus krijgt iedereen een nieuwe Chanel Le Volume mascara cadeau bij het nummer.

Een greep uit de hoogtepunten van het aprilnummer van Vogue Nederland: Model van het moment Marte Mei van Haaster deelt haar unieke stijl en geeft haar persoonlijke visie op de zomertrends in een 13 pagina’s tellend style file met alle trends van het seizoen.

Who’s who in fashion? De movers en shakers van de modewereld en de fashion baby’s van het jaar in een exclusieve illustratie van Piet Paris.

Een onthullende behind the scenes reportage over Amsterdam fashion week afgelopen januari.

De allerbeste eco-cosmetica en de nieuwe oogmake-up in een serie van Jan Welters.

Een interview van Fiona Hering met Chanels Karl Lagerfeld: “Het is in zekere zin mijn baan mensen te laten geloven dat iets very Chanel is. ’t Is een    spel en ik ben geen slechte gokker.”

Zangeres Anouk poseerde exclusief voor Erwin Olaf in een monumentale shoot en vertelde Steffie Kouters over haar opmerkelijke keuzes: “Mijn leven is totaal anders gelopen dan ik eigenlijk had gehoopt. Niet een klein beetje, maar helemaal het tegenovergestelde.”

Actrices Rooney Mara en Michelle Williams vertellen over hun nieuwe films in exclusieve interviews.

Nederlands ontwerper Michael van der Ham over zijn opmars en succes in fashion capital Londen: ’Victoria Beckham bleef maar herhalen dat ze het zo leuk vond dat we allemaal bij elkaar waren. Volgens mij had ze een wijntje teveel op.”

En verder, omdat Vogue Nederland 1 jaar bestaat, geeft de redactie haar favoriete adressen over de hele wereld prijs, van een Thais paradijs tot een goed bewaard geheim in Marrakech. Het aprilnummer van Vogue Nederland (inclusief Chanel-mascara) is vanaf 20 maart overal te koop voor €5,95.

 

Lees ook:Romantic Revolution
Lees ook:Mooiste cover ever van Maxima
Lees ook:Doutzen siert VOGUE cover
Lees ook:Nieuwe trend: een Chanel plaktatoe
Lees ook:Let’s celebrate CHANEL Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>