Kim Feenstra snapt het, nooit meer zere voeten!

 

High Heels top, je ziet er supervrouwelijk in uit, maar echt lekker zit het helaas niet. Topmodel Kim Feenstra is maandag 19 december met iets nieuws op de proppen gekomen, de flipsters. Topschoenen, lekker plat en een veraderming voor je voeten.

Topmodel Kim Feenstra hoefde niet lang na te denken om model te staan voor het merk “flipsters”. Toen ze éénmaal een paar slippers en ballerina’s had gezien, was ze erg enthousiast. Kim zelf liefhebster van modebewust fashion schoeisel, zag direct dat deze in haar kast moesten komen…

In goed overleg met haar manager “Jeroen van de Mast” van modellenbureau VDM uit Amsterdam werd er een campagne bedacht. De fotoshooting is gerealiseerd door modefotograaf “Hans de Vries” uit Amsterdam.

Het uiterlijk van de innovatieve opvouwbare slippers is voor Kim direct herkenbaar. Vrouwelijk, sexy en fashionvol, dat wat vele vrouwen willen. Kim vertelde, dat zij al langere tijd opzoek was naar een makkelijke en éénvoudige fashion slipper die zij overal mee naar toe kan nemen. Na een avondje stappen op mijn “high Heels” worden mijn voeten moe en zou ik wel graag iets gemakkelijks aan willen. De oplossing had Kim in haar handen. Geweldig, de vorm en de kleuren van de slippers passen precies bij mijn kleding outfit en ze zijn nog betaalbaar ook.

 Show your feet some love…

check ook: www.flipsters.nl

Lees ook:Kim Feenstra valt 10 kilo af voor New York !
Lees ook:Kim Feenstra waardige opvolger van Sylvie
Lees ook:Heb jij een hoge hakken loop workshop nodig?
Lees ook:Tyra Banks krijgt eigen beautysite
Lees ook:Deze schoenen waren hot tijdens Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>