Berg op, berg af….Weleda helpt!

Bergbeklimster Katja Staartjes beklom als eerste Nederlandse vrouw de Mount Everest (8848 m) en leidde verscheidene enerverende expedities. Katja maakt het zichzelf aangenaam, door al jaren Weleda-producten bij de trainingen en voorbereiding op haar expedities en gedurende de tochten zelf, te gebruiken. Ga jij deze winter ook naar een bergtop, bijvoorbeeld om vanaf te skiën? Lees onderstaande info dan eens goed, wellicht heb je er iets aan.

Katja is Nederlands meest succesvolle bergbeklimster. Zij beklom een aantal toppen hoger dan 8000 meter, waaronder dus de Mount Everest. Verder initieerde en leidde zij verschillende enerverende expedities. Weleda is voor haar een belangrijke partner: “Na de maandenlange voorbereiding op een project nadert het moment van vertrek. En dat is een spannende tijd, want het mag niet gebeuren dat ik op het laatst nog een sportblessure of verkoudheid oploop. Dan besteed ik nog meer aandacht dan normaliter aan de verzorging van mijn lichaam en met name mijn spieren. Arnica Massageolie en Arnica Spierbalsem zijn hiervoor ideaal.”

Klein maar superfijn!
Omdat haar lichaam veel te verduren heeft tijdens zo’n tocht, neemt ze Weleda ook mee de berg op: “Tijdens de expedities maak ik intensief gebruik van Calendula Weer en Windbalsem, Coldcream, Huidcrème, Everon Lippenbalsem en Voetbalsem. En natuurlijk zijn de mini-verpakkingen favoriet, want elke gram telt als je een zware rugzak draagt.”

Suggesties voor Bergbeklimsters on da move:

Calendula Weer en Windbalsem, € 6,85 – 30 ml
Coldcream, € 8,25 – 30 ml
Huidcrème, € 9,25 – 75 ml
Everon Lippenbalsem, € 4,65
Voetbalsem, € 9,25 – 75 ml
Arnica Massageolie, € 9,45 – 100 ml
Anrica Spierbalsem, € 9,15 – 25 g

Lees ook:Je huid is je bodyguard
Lees ook:Masseer je stress weg…
Lees ook:90 jaar Weleda
Lees ook:Beauty leer…
Lees ook:Zware benen? Venadoron helpt!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Berg op, berg af….Weleda helpt!

  1. Linda Martens

    Weledaproducten zijn ideaal voor iedereen, maar zeker voor mensen die allergisch reageren op producten die chemische ingrediënten bevatten.
    Weledaproducten zijn 100% natuurlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>