Altijd droge oksels!

Natte plekken onder de armen, of ruiken naar zweet; het is de nachtmerrie van veel vrouwen tijdens een feestje, in je mooie kleding, of tijdens een lange werkdag…Odorex Extra Dry biedt de oplossing bij overmatige transpiratie. Het biedt extra bescherming op de momenten waarop het welkom is, houdt de oksels écht droog én voorkomt transpiratiegeur. Bovendien voorkomt het product natte plekken in je mooiste kleding, zoals zijden shirtjes en jurkjes. Door de unieke formule blijft Odorex Extra Dry langer werkzaam dan een reguliere deodorant, zodat het maar twee tot drie keer per week gebruikt hoeft te worden! Na gebruik kun je met een gerust gevoel feesten tot in de late uurtjes, zwoegen voor dat lastige tentamen, relaxen aan het strand of uren shoppen tijdens een echte zomerdag met je vriendinnen. We durven te zeggen dat dit het enige product is dat écht werkt!

Nieuwe formule
Odorex heeft de formule van Extra Dry verbeterd; de werking is geoptimaliseerd. Bovendien is de formule nu milder voor de okselhuid, waardoor er minder kans is op irritatie. De nieuwe formule is alcoholvrij en parfumvrij.

Meer weten over transpireren? http://www.extradroog.nl

Lees ook:Altijd droge oksels & okselfris!
Lees ook:Nooit meer ‘klotsende’ oksels in 2012
Lees ook:Nooit meer witte strepen op je kleding door je deo !
Lees ook:De perfecte oksels binnen handbereik
Lees ook:80 jaar Odorex & ze trakteren :)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>