100% AANDACHT VOOR JE HUID

Een verzorgde huid is de basis van iedere look. Of je nu veel of weinig tijd hebt, een goede reiniging van de huid is een must. Vooral ’s avonds is het van belang alle restjes make-up en overig vuil te verwijderen van het gezicht. En eens in de zoveel tijd een scrubbeurt of maskertje geven je huid een oppepper. Etos vernieuwt de verpakking van alle 7 lijnen eigen merk gezichtsverzorging. Voor ieder huidtype is de juiste verzorging verkrijgbaar en deze betaalbare producten zien er ook nog eens mooi uit in je badkamer.

Etos bewijst dat gezichtsverzorging met een uitstekende kwaliteit niet duur hoeft te zijn. De prijzen[1] variëren van € 1.09 tot € 11.55. De producten in de verschillende lijnen variëren van verfrissende reinigingsproducten, tonics, peelings, oogreinigings pads, reinigingsdoekjes en dag-, nacht- en oogcontourcrèmes. De nieuwe verpakking is te herkennen aan de frisse kleuren en het strakke ontwerp.

Gezichtsverzorging in een nieuw jasje

De 7 Etos eigen merk gezichtsverzorgingslijn bestaat uit een uitgebreid assortiment voor de volgende doelgroepen:

-          Jonge huid (young skin) – 14 jaar

-          Onzuivere huid (clean skin)

-          Normale & gemengde huid

-          Droge & gevoelige huid

-          Beginnende huidveroudering (q10) – 30+

-          Ouder wordende huid (Hydra-lift) – 40+

-          Rijpe huid (Hydra-firm) – 50+

Huidanalyse

Op Etos.nl kunnen vrouwen terecht voor een handige huidanalyse test. Ontdek welk huidtype je hebt en welke producten van Etos eigen merk daarbij passen: http://www.etos.nl/verzorging/gezicht/huidtypetest.

Budget beautytip van Etos: De huidverzorgingsproducten van Etos extra voordelig uitproberen? Van 28 maart tot en met 10 april geldt voor alle eigen merk gezichtsverzorgingsproducten: 2e product halve prijs.


[1] Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Lees ook:100% AANDACHT VOOR JE HUID
Lees ook:Welkom fluwelen snoetje
Lees ook:wonderolie voor je skin
Lees ook:Lekker buget beauty shoppen bij bol.com
Lees ook:Safe in de zon voor ‘n prikkie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>