Lekker buget beauty shoppen bij bol.com

Jippie! Vandaag starten Etos en bol.com een samenwerking waardoor je nu kan kiezen uit meer dan 50.000 artikelen voor persoonlijke verzorging. Een groot deel van het Etos-eigen merk assortiment is vanaf nu online te koop bij bol.com. Het shoppen van je favoriete producten was nog nooit zo gemakkelijk!

Meer keuze en gemak
Samen zorgen Etos en bol.com voor een keuze uit ruim 50.000 producten, en hebben daarmee het grootste aanbod in persoonlijke verzorging. Het uitgebreide assortiment, van tandpasta tot beautyaccessoires, is vanaf nu altijd toegankelijk. Zowel bij bol.com als in de vertrouwde Etos-winkel. Klanten worden zo nog beter bediend, omdat het aanbod ten allen tijde beschikbaar is en de klant naar eigen smaak kan kiezen hoe en wanneer er gewinkeld wordt.

Kijk voor meer informatie op www.etos.nl/pers

Volg Etos ook op Facebook en Twitter

 

ps: dit is de top 10 van meest bestelde etos producten bij bol.com

 

 

Lees ook:‘80 beautyminuten’ van Etos
Lees ook:Met korting ‘nature beauty shoppen’
Lees ook:Indruwekkende oog make-up voor een prikkie!
Lees ook:Omdat alleen het beste goed genoeg is: pure verzorging
Lees ook:Q10 in je gloss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>