Kapsalon Solo 10x genomineerd voor prestigieuze Coiffure Award 2011

Het team van kapsalon Solo, onder leiding van creative director Mark van Westerop, is het wederom gelukt zich te nomineren voor de prestigieuze Coiffure Award 2011 in maar liefst 7 categorieën (dames, heren, avantgarde, colour, newcomer of the year, team, en consumer).

De Coiffure Award is de hoogste onderscheiding die een kapper/kapster in zijn of haar branche kan behalen en te vergelijken met de Oscar’s voor de filmindustrie. Aan de hand van een fotocollectie laat de kapper/kapster zijn of haar visie zien ondersteund d.m.v. visagie, styling en fotografie. Het totaalbeeld wordt uiteindelijk beoordeeld door zowel een nationale- als internationale vakjury.

Meer dan 2500 kappers uit Nederland werden beoordeeld door een vakjury bestaande uit vooraanstaande topkappers, visagisten, fotografen en vakmensen uit de nederlandse mode-branche.

In Londen vond eenzelfde jurering plaats waarmee de Coiffure Award zijn internationale status geniet.

Na deze jurering blijven tien genomineerden per categorie over. Het team Solo is in maar liefst in 7 categorieën genomineerd waardoor zij wederom heeft bewezen bij de top van Nederland te behoren.

In 2008, 2009 en 2010 wisten de teamleden al diverse awards te behalen in de categorieën heren, press, newcomer en team. Op 15 mei zal tijdens een spectaculaire gala-avond, gepresenteerd door Martijn Krabbé, in Rai Elicium te Amsterdam onder grote belangstelling van persfotografen, (inter)nationale journalisten en vele bn-ers de uitreiking plaatsvinden.

Op deze avond zal bekend gemaakt worden of het team Solo de nominatie’s opnieuw weet te verzilveren tot een felbegeerde Coiffure Award.

(Inter)nationale activiteiten

Naast de salon activiteiten werken de teamleden met grote regelmaat backstage mee aan grote (inter)- nationale fashionevents in Parijs, London en New York van o.a: Tommy Hilfiger, Karl Lagerveld en fashionweeks. Tevens worden diensten verleend aan (inter)nationale glossybladen waaronder; Elle, Avantgarde, Red, Glamour, Elegance, Talkies, La Vie en Rose, Grazia, JFK, Le Vif, Fiasco magazine, Razor red en aan diverse bekende Nederlanders. Hierdoor staan de teamleden altijd vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen op gebied van imagohaarstyling en dragen hiermee op professionele wijze hun passie en visie over.

Voor uitgebreide informatie en de Coiffure Award collectie’s van team Solo zie: www.kapsalonsolo.nl

Kapsalon Solo

Hoogstraat 18

1811 KV Alkmaar

072-5127618

www.kapsalonsolo.nl

Fotografie: Sharon Mor Yosef

Lees ook:Coiffure Award 2012 nominaties bekend
Lees ook:Kapsalon Solo wint 1 eerste en 2 tweede prijzen tijdens de Coiffure Awards 2010
Lees ook:Spannend: Coiffure Award 2014 nominaties bekend
Lees ook:Volg de Coiffure Awards live online
Lees ook:Solo en Mark van Westerop zijn niet meer weg te denken uit de top van haarstylisten in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>