Tatjana op de cover, net als in 1991

Mooiste cover uit 35 jaar Veronica Magazine opnieuw gemaakt

De cover van Tatjana Simic uit 1991 is door de lezers van Veronica Magazine gekozen als de mooiste cover uit 35 jaar Veronica Magazine.

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan had de redactie van Veronica Magazine bedacht om de mooiste cover uit die 35 jaar te ‘reconstrueren’ met de persoon die toen op de voorkant van het magazine stond. Op www.veronicamagazine.nl kon de afgelopen weken gestemd worden op 35 geselecteerde covers. Om redenen van praktische aard waren alleen covers uitgezocht met een Nederlander (m/v) erop. In totaal lieten 41.532 mensen hun stem achter. Bijna 8% van de stemmen was voor de cover van Tatjana Simic uit 1991. Ze bleef daarmee Chantal Janzen (6% van de stemmen), Penney de Jager (5%) en Monique Sluyter (3%) ruim voor.

Tatjana is vanzelfsprekend vereerd met de reconstructie van haar cover uit 1991. „Mijn eerste gedachte was ‘Ik zet mezelf voor schut’. Als je 47 bent, ga je toch niet meer zo pikant poseren? Maar ik voelde me zeer vereerd en daarom heb ik besloten om het toch te doen. Ik kan de grap van deze shoot wel inzien. Tegelijk spreek ik de hoop uit dat dit niet mijn laatste cover voor Veronica Magazine is. Sexappeal zit niet in je borsten, maar in je ogen.”

Lees ook:Tatjana schittert nog 1 keer als KEES
Lees ook:Tatjana Simic is een bloedmooie Marilyn Monroe
Lees ook:Mooie meisjes van 50 en ouder
Lees ook:Tatjana is het meest populair op www.beauty.blog.nl
Lees ook:JLo heeft de mooiste billen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>