Tatjana Simic is een bloedmooie Marilyn Monroe

Exclusief voor Veronica Magazine heeft Tatjana Simic zich laten transformeren tot  Marilyn Monroe. De aanleiding voor deze unieke metamorfose is de serie Heroes waarin bekende persoonlijkheden veranderen in hun held. Marilyn Monroe kwam treurig aan haar einde. Ze werd dood op bed door haar huishoudster aangetroffen. Dat beeld, van een dode Marilyn, wilde Tatjana combineren met het beeld zoals we haar allemaal kennen: met een wapperende witte jurk boven een luchtrooster. „Marilyn Monroe is een legende geworden, juist omdat ze zo treurig is doodgegaan. Ze komt terug als een engel zoals iedereen haar voor altijd herinnert: als die betoverende en charismatische vrouw. Ik vind dat een prachtig beeld”, zo motiveert Tatjana haar opmerkelijke keuze. Tatjana zegt een verbondenheid met Marilyn Monroe te voelen. „Net als ik was zij Tweeling van sterrenbeeld. Tweelingen zijn een soort van vlinders. Ze fladderen door het leven. Marilyn had dat onbevangene wat ik ook heb. Ze stapte overal met heel veel energie in.”

Eerder lieten onder anderen Geert Wilders (als Michiel de Ruyter), Gerard Joling (als Indiana Jones) André van Duin (als Lauren & Hardy) en Marco Borsato (als Gene Simmons) zich al transformeren tot hun held voor de serie Heroes.

Veronica Magazine met Tatjana als Marilyn Monroe ligt vanaf morgen in de winkel. Alle kunstwerken met BN’ers die gemaakt worden voor de serie Heroes, worden op termijn geveild. De opbrengst gaat naar Kika.

Lees ook:Tatjana schittert nog 1 keer als KEES
Lees ook:Tatjana op de cover, net als in 1991
Lees ook:Marilyn Monroe is de meest sexy blondine!
Lees ook:Röntgenfoto’s van borsten Marilyn Monroe: 36.000 euro
Lees ook:Uittip: Marilyn Monroe komt naar De Nieuwe Kerk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>