100 gratis pumps! scoren!

Schoenenlabel Shick* heeft in samenwerking met Annic van Wonderen, founder van ILoveFashionNews.com, de ultieme party pump ontworpen. Als styliste, fashionista en oprichtster van hét snelst groeiende online fashion platform van Nederland, weet Annic altijd wat de musthaves en trends zijn. Van Shick* kreeg zij daarom de vrije hand en het resultaat is sparkling & übervrouwelijk! 

Perfect fashion match

ILoveFashionNews.com, ofwel ILFN, houdt modeminnend Nederland elke dag op de hoogte van de laatste fashion en lifestyle nieuwtjes. Shick* heeft binnen no-time de laatste catwalk trends in de collectie, dus Annic en Shick* zijn ‘the perfect fashion match’! Annic wil met haar site ILFN mode voor iedereen bereikbaar maken, Shick* sluit daar goed bij aan omdat Shick* schoenen altijd betaalbaar zijn.  De eerste ILFN pump is glitterend goud met een grappig detail, namelijk een uitgesneden hartje. “De subtiele, zacht gouden kleur is makkelijk te combineren en staat bij elke party outfit.  Ik spreek uit ervaring: je kan er gerust een avondje op dansen, de hak is hoog maar wel lekker stevig”  aldus Annic van Wonderen. Wil je deze onweerstaanbare schoen toch liever in het zwart? Geen probleem, Shick* heeft aan je gedacht. Voor de prijs van € 29,99 kun je ‘m niet in de winkel achterlaten. Shick* shoes zijn ook online te koop via www.shick-shoes.com.

 Let’s Party

Shick* is een Nederlands schoenenmerk en geeft iedere vrouw een gevoel van luxe en fashion voor een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een opvallende eye catcher voor een feestje of een hip sandaaltje voor de zomermaanden; Shick* is altijd high fashion, for low budget. Het merk bestaat in februari precies 1 jaar dus naast de lancering van de ILFN pump was de eerste verjaardag van Shick* ook  reden voor een feestje! Op 14 februari organiseerde Shick* en ILFN een spetterende mode party in de hippe Amsterdamse club Bungalow 8. Aan de op maandag doorgaans rustige Korte Leidsedwarsstraat was het deze Valentijnsmiddag een komen en gaan van bekende Nederlanders, fashionista’s, stylisten, it-girls, fotografen en modellen. Topmodel Sylvia Geersen maakte haar comeback en nam de eerste ILFN pump in ontvangst uit handen van Shick* directeur Henk Sieders en Annic van Wonderen. Ook Sylvia maakte aan iedereen duidelijk: “Get that shoe!”. Na de onthulling van de pump ging het feest nog even door onder begeleiding van DJ Mayday.

100 gratis pumps

Shick* en I Love Fashion News.com roepen alle fashionista’s van Nederland op om aankomende zaterdag 19 februari in een gouden outfit tussen 15.00u en 16.00u naar de Shick* Store aan de Kalverstraat 204 te komen. De eerste 100 golden girls krijgen een paar gratis gouden pumps!

Filmverslag: http://www.youtube.com/watch?v=yl7vEQ2tqsk

 

www.ilovefashionews.com

www.shick-shoes.com

www.loveshick.hyves.nl

www.facebook.com/shickshoes

Twitter: Follow @iloveshick

Lees ook:Last minute party shopping @ Shick*
Lees ook:Grazia geeft Louboutins weg
Lees ook:Gelimiteerde Pink Ribbon Pump
Lees ook:Damesschoenen op Shoeline
Lees ook:Maak van Beauty.blog nieuws gratis een RSS feed

1 Reacties // Reageer

One thought on “100 gratis pumps! scoren!

  1. Hassankhan

    Leuke actie!:)
    I love goed shoes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>