Open dag Beauty & Wellness Center

Zaterdag 5 februari 2011 tussen 10:00 uur en 17:00 uur

Kom op zaterdag 5 februari 2011 tussen 10:00 uur en 17:00 uur naar de open dag in het Beauty & Wellness Center van Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Kijkje achter de schermen
Op die dag laten we je graag ons kleinschalige, maar professionele Beauty Center zien! En laten we je zien wat we allemaal te bieden hebben. Zo vind je bij ons geen grote mensenmassa’s. We vinden het belangrijk dat je optimaal in alle rust van onze faciliteiten gebruik kunt maken. Op die manier behouden we de intimiteit van ons Beauty Center. En kunnen we jou alle tijd en aandacht geven en je uitgebreid uitleg geven over alle behandelingen. 

Ga je liever alleen voor Wellness? Ook dan ben je van harte welkom. We hebben diverse faciliteiten zoals zwembad, sauna, stoombad, whirpool en fitnesscenter. 

Dus geen excuses, gewoon langskomen!

 

 

Demonstraties
Gedurende de hele dag zijn er verschillende demonstraties van de beautymerken waar we mee samenwerken. Je kunt dus van alles zien, meemaken en uitproberen om te ontdekken hoe kleinschalig en professioneel ons Beauty Center is. We werken onder andere samen met het make-up merk Artecura en Omnisens, een merk op het gebied van luxueuze verzorgingsproducten. Tijdens de open dag lopen specialistes van beide merken rond. En worden er leuke demonstraties van deze en andere beautymerken gegeven:  

  • Visagiedemonstratie met nieuw make-up merk Artecura
  • We laten je verschillende lichaamsbehandelingen zien van het merk Omnisens
  • Gezichtsbehandelingen met nieuwe maskers
  • diverse ‘IPL definitieve ontharingsbehandelingen’

 

Acties en kortingen
Wist je trouwens dat wij een van de weinige beauty centers in Nederland zijn dat gebruik maakt van de producten van cosmeticahuis Lancaster? Op de open dag laten we je graag alle producten van Lancaster zien en geven we je hier advies over. Ook zijn er verschillende kortingen en acties die dag, in samenwerking met Lancaster. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande actie:

2e persoon gratis actie
Als je tijdens de open dag een Lancaster gezichtsbehandeling reserveert t.w.v. € 53,00, dan mag een tweede persoon dezelfde behandeling gratis ondergaan.
- behandeling moet geboekt zijn tijdens de open dag 5 februari 2011
- de geboekte en gratis gezichtsbehandeling dienen op dezelfde dag plaats te vinden

 

Dus kom langs! We geven je graag persoonlijk advies.

Lees ook:Beauty time bij Kruidvat!
Lees ook:‘Een Nieuw Begin’ krijgt een tweede seizoen
Lees ook:‘Een Nieuw Begin’ krijgt een vervolg
Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Omhul je in een aura van zomerse zachtheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>