Beauty time bij Kruidvat!

De drogisterij organiseert op zondag 3 juni aanstaande een speciale middag vol spectaculaire demonstraties en scherpe  aanbiedingen. Klanten kunnen zich tussen 13.00 en 16.30 uur  heerlijk in de watten laten leggen. Tijdens demonstraties van specialisten leren zij alle ins en outs op het gebied van beauty.  Bij aankoop van een beautyproduct ontvangen klanten bovendien een portefeuille vijl van Herôme. De beautymiddag vindt plaats in 32 Kruidvat-filialen in Nederland.

Joost van Bergeijk, inkoper van Kruidvat: “Kruidvat is specialist op het gebied van beauty. Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment verzorgingsproducten en cosmetica, voor verschillende wensen en budgets. Tijdens de beautymiddag willen we klanten inspireren met de huidige trends en handige tips en trics op het gebied van huid- en haarverzorging en make-up. Klanten profiteren bovendien van aantrekkelijke dagaanbiedingen.”

Visagie en manicure

Klanten worden verwelkomt met een drankje en een lekkernij. In de winkel vinden diverse productdemonstraties plaats. Haarspecialisten geven bijvoorbeeld  een 60 seconds demonstratie: mooi haar in een handomdraai. Ideaal voor dames die ’s morgens weinig tijd hebben om hun haar goed in model te brengen. Make-up specialisten adviseren vrouwen op het gebied van visagie. De beautymiddag wordt gehouden in 32 Kruidvat-filialen. Kijk voor meer informatie op www.kruidvat.nl/beautymiddag.

 

Lees ook:Wie gun jij één minuut gratis shoppen bij Kruidvat?
Lees ook:XANDER DE BUISONJÉ INTRODUCEERT KRUIDVAT EXTRAVOORDEELKAART
Lees ook:Meer dan 10.000 producten te koop op www.kruidvat.nl
Lees ook:1 + 1 GRATIS
Lees ook:Kruidvat heeft een aantal producten van de Kruidvat Intieme Zeepvrije Mousse uit haar winkels gehaald.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>