Xoçai chocola verhoogt je gevoel van welzijn

chocoladeletterDe tijd van de chocolade zit er weer aan te komen: chocoladeletters, kerstbonbons en warme chocolademelk in de koudste tijd van het jaar. Dat hoeft helemaal niet zo slecht te zijn. Sterker nog, met chocolade van Xoçai is snoepen zelfs verantwoord. Dus wil je gezond eten, je fit voelen en aan je dagelijkse antioxidanten komen? Neem dan gerust een chocolaatje!

Puur en onbewerkt vol antioxidanten
Gewone chocolade producten in de winkelschappen bevatten bewerkte cacaopoeder en suikers, slechte vetten, vulstoffen, wassen, conserveermiddelen en bevatten veel calorieën! De chocoladeproducten van Xoçai zijn bereid met pure onbewerkte, niet gealkaliseerde cacaopoeder en zijn gezoet met heerlijke en gezonde açai bessen en blueberries. De combinatie van deze ingrediënten in hun pure vorm staan bol van de antioxidanten!

Açai en blueberry
De ruwe cacaoboon is van zichzelf heel bitter. De Maya’s en Azteken hadden daar geen moeite mee. Ze deden wat extra smaken erbij en de natuurlijke gezondheidsbevorderende eigenschappen gingen niet verloren. De drank heette Xocolatl en werd door belangrijke mensen in de samenleving van toen gedronken. Deze Godendrank werd ook geïntroduceerd in Europa. Voornamelijk in Portugal werd hij gedronken onder de adel. De bittere smaak kon men niet zo goed waarderen en er werd door onze Van Houten een methode gevonden, waardoor de bittere smaak voor het grootste deel verdween en de rest werd verdoezeld door suiker, vanille, melkproducten, vetten enz.

Gezondheidsbevorderend
In de chocola van Xoçai zorgen açai- en blueberrybessen dat de bittere smaak van de rauwe cacao verdwijnt. Açai bevat van nature omega 3 en een proteïne, die overeenkomt met die van kippeiwit. De alleen in Amerika groeiende blueberry staat bekend om de van nature aanwezige epicatechin en catechin. Deze houden de bloedvaten soepel en verhogen de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels
Xoçai producten..

  • zitten vol antioxidanten die “vrije radicalen” aanvechten*
  • helpen met de levering van natuurlijke energie*
  • helpen cardiovasulaire gezondheid te verbeteren*
  • verbeteren de slaap*
  • ondersteunen gezonde reactie op ontstekingen*
  • verhogen je gevoel van welzijn*
  • kunnen je helpen met gewichtsverlies*
  • diabetes vriendelijk*

* bovenstaande uitspraken zijn niet geëvalueerd door de Voedsel en Drugs Administatie (VS). Dit product is niet bedoelt om ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Lees ook:Getest: Herbalife Chocolade Munt
Lees ook:Afvallen met Chocolade Munt
Lees ook:500 bosbessen in een bodybutter
Lees ook:Action verkoopt gezonde calorie-arme drankjes
Lees ook:Als je depri bent, eet je méér chocola

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>