Smaakvol: Badlijn BALENCIAGA PARIS ‘black en white’

Balenciaga Black and White lineZwart en wit: de oneindige formule voor ultieme elegantie. Zwart en wit: kleuren – of non-kleuren – met een puur beeld dat nooit uit de mode raakt. Zwart en wit, een verbintenis van tegenpolen – hét perfecte huwelijk.Tegenstellingen en het met elkaar verenigen is een thema dat Nicolas Ghesquière met groots effect in zijn BALENCIAGA collecties gebruikt. Uitdagende genres, het combineren van classicisme met futurisme, het verenigen van verschillende invloeden, inspiratie halend uit het verleden om zo naar de toekomst te kijken, het vertalen naar de traditionele couture om zo te voorspellen wat de mode brengt…

Na de succesvolle lancering van zijn eerste geur, BALENCIAGA PARIS, vervolgt Nicolas Ghesquière zijn verkennende reis tussen het inmateriële en het parfum. Het is een uitnodiging voor een nieuwe reis door de wereld van schoonheid.

De nieuwe BALENCIAGA PARIS ‘black en white’ badlijn is een uniek emotioneel avontuur. De zintuigen verkennen nieuwe emoties en een intense sensualiteit. Opnieuw loopt de wilde, speelse chypre-viooltjes geurnoot als een ‘rode draad’ door het vervolg op de BALENCIAGA PARIS geur. Deze exquise geurnoot is in de hele lijn aanwezig.

BALENCIAGA PARIS BLACK BODY SCRUB.

Een ongelofelijke textuur met een intens zwarte kleur. De exfolië-rende gel met kleine zwarte bolletjes à la caviaar, maakt de huid heerlijk zacht, glad en glanzend.

BALENCIAGA PARIS WHITE PERFUMED BODY CREAM.

Deze luxueuze witte crème met shea butter, die heel rijk op de huid aanvoelt maar toch heel luchtig qua textuur is, laat een sensuele voile op de huid achter.

Zowel de scrub als de body cream zitten in glazen prisma’s met lichtreflecterende hoeken verpakt. Absolute luxe, ingekapseld in zwart en wit. Een perfecte visie die de volgende stap in onze schoonheidservaring creëert. Als een post-modern boudoir geven zij een nieuwe sensatie aan een moment van puur welzijn.

BALENCIAGA PARIS ‘BLACK & WHITE’ LIJN:

Black Body Scrub                         150 ml    € 76*

White Perfumed Body Cream 150 ml    € 76*

* adviesverkoopprijs

De BALENCIAGA Black & White lijn is vanaf november 2010

verkrijgbaar bij de Bijenkorf(.nl).

Lees ook:Kristen Stewart wordt het gezicht van de nieuwe Balenciaga geur
Lees ook:Balenciaga presenteert: L’Essence
Lees ook:Elsevierpanel kiest top 10 modeontwerpers 2008
Lees ook:Wow! Kinky lipsticks van Chanel
Lees ook:Kristen Stewart topless voor Florabotanica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>