Dipje? Ga naar de schoonheidsspecialiste!

mooiLast van een herfstdipje of down van de vallende bladeren? Verwen jezelf met een bezoekje aan een schoonheidsspecialist. Weleda heeft een uitgebreid netwerk van Partner Schoonheidsspecialisten, waar je speciale Weleda-behandelingen kunt krijgen. Een ware ervaring voor al je zintuigen.

Vaak begint een Weleda schoonheidsbehandeling met een voetbad met Weleda Badmelk, naar wens gevolgd door een voet-, of handmassage, gezichtsmassage of rug-, schouder- en lichaamsmassage. Natuurlijk met een geurende Weleda massageolie. Een dieptereiniging van je gezicht behoort ook tot de mogelijkheden. De Weleda Partner Schoonheidsspecialist geeft je een deskundig advies over jouw huidtype en welke verzorgingsproducten voor jouw huid geschikt zijn.

 

Behandeling voor zwangeren
Voor de zwangere vrouw is er een Weleda Mama Behandeling, een serie van vier behandelingen, elk speciaal afgestemd op een periode in de zwangerschap.

 

Zoek een schoonheidsspecialist bij jou in de buurt je op www.weleda.nl, onder ‘zoeken’en laat je verwennen met heerlijke natuurlijke geuren en zachte crèmes en maskers.

Lees ook:Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?
Lees ook:Vrouwen willen méér tijd voor zichzelf
Lees ook:Pregoparty: joehoe ‘housen’ voor zwangeren
Lees ook:Trendy armbanden voor (aanstaande) mama’s
Lees ook:Reiniging van je gezicht is het allerbelangrijkst!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dipje? Ga naar de schoonheidsspecialiste!

  1. Mikos Inrichting Schoonheidssalon

    Heel veel mensen hebben inderdaad last van een winterdip en proberen dit op te lossen door meer aandacht te besteden aan hun uiterlijk en aan leuke dingen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>