Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?

Zwanger zijn is een feestje. Er groeit een mini-mens in je en daardoor verandert er een hoop aan en in je lichaam. Sommige vrouwen worden alleen maar knapper tijdens hun zwangerschap, maar er zijn er ook die pech hebben. Hun huid wordt onzuiver. Gelukkig is er iets aan te doen. Want als je zwanger bent, zit je hier niet op te wachten, dan wil je stralen met een ‘gave’  huid.

Tijdens je zwangerschap kan je huid door de hormonen sneller onregelmatigheden vertonen dan gewoonlijk. De talgproductie van je huid kan verhoogd zijn, waardoor poriën verstopt raken en puistjes en mee-eters ontstaan. Dermalotion* helpt je om puistjes en mee-eters te voorkomen. De zachte lotion bevat onder andere zwavel, kamille, Echinacea en Calendula.

Bovendien vernieuwen cellen zich tijdens je zwangerschap in een hoger tempo dan normaal. Het is daarom van belang je huid nog meer te voeden en hydrateren. Amandel Gezichtsverzorging biedt dan een milde verzorging voor je gevoelige gezichtshuid.
Amandel Verzachtende Gezichtscrème is de ideale dagelijkse verzorging om een onrustige huid weer in balans te krijgen.

Mama behandeling
Naast deze dagelijkse verzorging, zou je jezelf natuurlijk ook kunnen verwennen met een schoonheidsbehandeling! Weleda werkt intensief samen met ruim driehonderd schoonheidsspecialisten. Zij bieden een speciale Weleda Mama behandeling voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Deze schoonheidsbehandeling bestaat uit vier sessies en verandert mee met de ontwikkelingen die je lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt, tot na de bevalling. De eerste behandeling start in het eerste trimester van de zwangerschap en de laatste is voor na de bevalling.

Kijk op www.weleda.nl voor een Weleda Schoonheidsspecialist bij jou in de buurt.

Lees ook:Is je huid onrustig? Probeer dermalotion!
Lees ook:Dipje? Ga naar de schoonheidsspecialiste!
Lees ook:Lees alles over je zwangerschap en de verzorging van je baby
Lees ook:Kriebel, striae en andere kwaaltjes…
Lees ook:Vrouwen willen méér tijd voor zichzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>