Win: Het Boek met alle INSPIRATIE !

inspiratie-1.inddLeuk, leuk, leuk ! We mogen drie maal het fantastische boek ‘Het Boek met alle Inspiratie’ onder jullie verloten. Dit is echt een aanwinst voor thuis op de salontafel of in de boekenkast. Je formuleert je probleem of vraag en daarna sla je een willekeurige pagina open. De tekst die je wordt aangereikt, vormt de basis voor je oplossing. Heerlijk toch! Je hoeft nu geen vriend, vriendin, pa of ma, broer of zus meer te bellen als je ergens mee kampt, want je pakt gewoon dit prachtige boek erbij! Het is een leuk, praktisch en inspirerend boek. De antwoorden hebben een creatieve uitwerking op de persoon die het boek raadpleegt. Stuur jouw vraag die je aan het boek zou willen stellen naar :

[email protected] en maak kans op één van de exemplaren. Het boek is overigens ook te krijgen in de boekhandel voor de prijs van € 14,95. Het is een uitgave van House of Knowledge Publishing, geschreven door Frank Wouters en Kristoffel François.

Lees ook:Jip en Janneke babyboek, is hét cadeau voor een zwangere BFF
Lees ook:Wat is jouw goede voornemen? Vul onze poll in!
Lees ook:Filmpje: Surfin’ girls
Lees ook:Win: DVD van ‘He’s just not that into you’
Lees ook:Vandaag begin ik met….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>