Geniet van je Me-moment

Volgens een onlangs gehouden onderzoek van DOVE beschouwen vrouwen douchen als een ‘me-moment’ (77%). Douchen wordt gezien als echte tijd voor jezelf. De helft van de vrouwen maakt onder de ochtenddouche plannen voor de dag en één op de drie vrouwen ziet douchen als pure verwennerij. De douchegel speelt daarin natuurlijk een cruciale rol. Van de ondervraagde vrouwen wordt 72% vrolijk van een lekkere douchegel en 44% krijgt er zelfs een instant goed gevoel van.

Dove heeft een nieuwe geurvariant ontwikkeld de Go Fresh range waarmee je je dag fris en uitgerust kunt beginnen. Het ruikt naar necatarine en gember en de geur belooft je een positieve start van de dag te brengen. Ideaal dus, want 40% van de vrouwen krijgt van een ochtenddouche zin in de dag en 35% beschouwt een ochtenddouche als onmisbaar ritueel. Dove probeert hier op in te spelen door voortdurend nieuwe geurvarianten te ontwikkelen. I love Dove!

Lees ook:Dove start eerste geurreclame in Nederlandse bioscopen
Lees ook:Douchen met de geur van pioenrozen
Lees ook:Dove zoekt stralende 45+ vrouwen
Lees ook:Ideaal voor op vakantie Adidas 3-in-1
Lees ook:Heerlijk mannenspul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>