Wed je slank!

Die Amerikanen verzinnen ook van alles, hihi! Nu is er een site waarop je een weddenschap af kan sluiten of het je lukt om een aantal kilo’s af te vallen. De site heet: www.stickK.com Maar liefst 32000 mensen maken er al gebruik van en als ze het niet lukt om af te vallen, dienen ze te betalen. Nadat je geregistreerd bent, geef je aan hoeveel je af wilt vallen en op dat moment leg je ook het bedrag van je ‘boete’ vast voor het geval het je niet lukt.

Via de site krijg je daarna wekelijks doelen via je mail binnen. Als je die niet haalt, dan wordt er boete van je kredietkaart afgeschreven. Je kunt je geld aan goede doelen laten doneren waar je niet achter staat, dit stimuleert je om extra goed je best te doen. Iemand die graag bont draagt, zal ‘t niet leuk vinden om haar geld te verliezen aan een organisatie die tegen bontdragers protesteert. Een mooie stok achter de deur dus!

Als je wilt wedden, maar ruim bij vet, maar niet ruim bij kas zit, mag je ook je repuatie op het spel zetten. Dan moet je vooraf een lijst e-mailadressen van je vrienden geven en die ontvangen mail wanneer jij je afslankdoelen niet hebt behaald. Grappig! Als je goed je best doet, kun je eindelijk dat mooie Chaneljurkje eens aan!!

Lees ook:Verwen jezelf met een voetenmassage & maak een kind blij met een Sinterklaascadeau
Lees ook:Grazia geeft Louboutins weg
Lees ook:Wedden dat we vanavond naar Sylvie gaan loeren
Lees ook:Cosmetica nieuws uitgelicht
Lees ook:Tel je slank

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wed je slank!

  1. Jeanne

    Leuke website, het gaat echter niet alleen om een weddenschap om af te vallen. Er zijn een aantal weddenschappen waar je op kunt wedden.

      /   Reply  / 
  2. Monika vd Marel Auteur

    oh ok thanks, dat wist ik (nog) niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>