Verwen jezelf met een voetenmassage & maak een kind blij met een Sinterklaascadeau

Jezelf in de watten laten leggen en tegelijkertijd een kind een Sinterklaascadeau gunnen? Dat is mooi he? En dat kan op zaterdag 27 september, want dan wordt voor het eerst de Goede Doelen Dag gehouden.

Wat houdt dat in? 

Op die dag kun je bij meer dan 100 VoetreflexPlus™ praktijken terecht voor een heerlijke ontspannen VoetreflexPlus™ massage van 30 minuten voor maar 15 euro-tjes. En het mooie hieraan is dat het geld wat je hieraan uitgeeft naar een goed doel gaat. Deze 15 € gaat zelfs voor 100% naar het goede doel.

Het goede doel dat de VoetreflexPlus™ praktijken dit jaar met de Goede Doelen Dag een warm hart toedraagt, is het Sterrenfonds. De volledige opbrengst wordt gebruikt voor goodybags met daarin allerlei cadeaus die het Sterrenfonds tijdens de Sinterklaasperiode aan kinderen die het kunnen gebruiken, uit zal delen.

Een win-win situatie want degene die de massage ondergaat krijgt een heerlijke ontspannen massage en de arme kinderen krijgen een geweldig Sinterklaas – dat is iets waar ieder kind toch recht op heeft?

Ik vind het in ieder geval een fantastisch mooi initiatief en sta er volkomen achter. En ik ben niet de enige, want Antje Monteiro ondersteunt onze actie namens het Sterrenfonds en Frans Bauer, zanger en ambassadeur van het Sterrenfonds, zal de cheque met het totale bijeen gemasseerde bedrag van de Goede Doelen Dag actie namens het Sterrenfonds in ontvangst nemen.

Wil je op de Goede Doelen Dag zelf bij één van de deelnemende praktijken langs voor een massage? Check de site www.totalhealth.eu hierop staan alle deelnemende praktijken

foto = van totalhealth

Lees ook:Marijke Helwegen steunt Stichting Haarwensen
Lees ook:Neem ‘s een massage!
Lees ook:Hannah in de bres voor de Stichting Stop Kindermisbruik
Lees ook:Sophia de Boer is Mrs. Netherlands Universe 2015
Lees ook:Tot de verbeelding sprekende massage oliën, met voor elk wat wils!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>